PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55232
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

Nie wiem od czego zacząć, trzeba być typowym amerykańcem żeby nakręcić coś takiego i nazwać to filmem, komedią w dodatku. Zanudziłam się na śmierć i po 5 minutach znałam scenariusz filmu, był tak przewidywalny nie mówiąc już o mistrzowskich tekstach o wkładaniu penisa do połowy i innych tego typu rzeczach, ale gorąco polecam, sami znaczycie, że to strata czasu. Obsada spoko tylko główna aktorka miała straszne machy...

ocenił(a) film na 3
borza

w 99% podzielam twoją opinię: obsada moim zdaniem była taka sobie, ale ciężko by oczekiwać dobrych aktorów w takim dziadostwie

ocenił(a) film na 2
trucizna007

nie no w ogóle sam pomysł na film... przespałam się z tyloma i tyloma, sex sex bla bla rany zero przesłania, gloryfikowanie jakiejs przygłupiej laski w poszukiwaniu gacha, formuła zupełnie bez sensu....

borza

Może miałaś zbyt wygórowane oczekiwania co do tego filmu. To jest lekka komedia, na seansie której nie musisz się zastanawiać "kto zabił?", ani nie doszukiwać się żadnej głębi czy przekazu.

Film jako taki ogląda się bardzo przyjemnie. Jakiegoś szału nie ma, ale znam wiele innych filmów, które pasują pod określenie "żenada", ten się do nich nie zalicza.

ocenił(a) film na 4
marcin261287

A ja z przykrością muszę stwierdzić tak od siebie, że jednak 3/4 tego filmu to żenada. Te wszystkie argumenty które wymieniłeś u mnie mogą zaowocować co najwyżej piątką. Ale ten film za ''chiny ludowe'' nie zasługuje na taka wysoką ocenę. Tak jak pisali przedmówcy. Sama fabuła jest koszmarnie płytka, a główna aktorka ... też koszmarnie płytka?

ocenił(a) film na 3
borza

Ja po 5 minutach zacząłem się zastanawiać czy wyłączyć ...a po 15 żałowałem że nie wyłączyłem po 5.
STRATA CZASU NIE OGLĄDAĆ !