o co chodzi ze scena na samiutkim koncu? Dlaczego po raz kolejny jest pokazany ten wybuch?
Po scenie jak Alma i Dylan siedza na lawce i Dylan daje jej klodke, pokazany jest po raz kolejny wybuch samochodu na moscie. I tak sie konczy film. Przynajmniej tak bylo w mojej wersji (extended).
Ta scena nie pojawia kolejny raz się w oryginalnym filmie, dzieje się tak tylko w (wadliwej) pirackiej kopii.
Nie :) nie o to mi chodziło. Byłam w kinie kiedy pierwszy raz oglądałam, a końcówkę obejrzałam w internecie później :)
Widocznie ściągnąłeś wadliwą wersje, która była w necie kilka godzin. Potem została poprawiona, więc śmiało ściągaj jeszcze raz ;)
Spoko, spoko już obejrzAŁAM;), więc po co drugi raz ściągać i oglądać. Czyli ogólnie ostatnią sceną była ta na ławce na moście?
Obejrzałem właśnie film i również mam tą wersję z powtórnym wypadkiem tuż przed końcowymi napisami. Zauważyłem również w zwolnionym tempie, że w pewnym momencie widać jak ktoś wchodzi do palącego się auta - widać tylko przez chwilę buta wchodzącego. Mam do Was pytanie to widział tą wersję czy domyślacie się co to wgl. oznacza ?