PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=203657}

Iluzjonista

The Illusionist
2006
7,8 293 tys. ocen
7,8 10 1 292889
6,3 48 krytyków
Iluzjonista
powrót do forum filmu Iluzjonista

9 - za co?

ocenił(a) film na 1

Trochę przesadzacie dając ocenę ponad 7. To jest najzwyklejszy "zabijacz czasu". Nic wyjątkowego.

ocenił(a) film na 9
tuwxyz

a dlaczego dałeś 1/10? nie mów nam ile mamy dawać pkt. skoro Ty dałeś 1 na 10... film jest bardzo dobry, w zasadzie nie ma w nim błędów, to jak to jest? wkurzyła Cię średnia tego filmu i pomyślałeś, że zaniżysz? gratulację, jesteś bardzo 'obiektywny'

ocenił(a) film na 10
Wieczny_Przybysz

No to gratuluję ;] nie masz gustu ;] nie mówię, że ja mam idealny ale ten film naprawdę jest dobry. Chciałam powiedzieć, ze każdy film jest zabiciem czasu ;] a na ten film warto poświęcic czas. pozdr

ocenił(a) film na 10
cameron88

9 jest jest jak najbardziej zasluzone jest to wkoncu jeden z nielicznych dobrych filmow minionego roku. jak dla mnie nie zostal zrobiony pod publike tak jak wszsytkie badziewa[no nie wszsytkie ;)] gdzie jedynym watkiem sa efekty specjalne. wartro go zobaczyc, poniewaz jest .... dobry. dobry scenariusz, rezyseria, zdjecia [i te efekty specjalne :P]i gra aktorska !! czego chciec wiecej ??

ocenił(a) film na 7
lakimakromedia

taaa efekty specjalne :) wiem o co ci chodzi :) hehe no efekty masakryczne :D

ocenił(a) film na 8
tuwxyz

Aha, skoro mówisz, że 7 to muszę obniżyć... masz jeszcze jakieś błyskotliwe rady?

ocenił(a) film na 8
tuwxyz

czlowieniu.... odpusc takie komentarze - dla mnie 8\10 i zaden ciec nie bedzie mi mowila jka mam oceniac filmy!:)
pozdro..