Trochę przesadzacie dając ocenę ponad 7. To jest najzwyklejszy "zabijacz czasu". Nic wyjątkowego.
a dlaczego dałeś 1/10? nie mów nam ile mamy dawać pkt. skoro Ty dałeś 1 na 10... film jest bardzo dobry, w zasadzie nie ma w nim błędów, to jak to jest? wkurzyła Cię średnia tego filmu i pomyślałeś, że zaniżysz? gratulację, jesteś bardzo 'obiektywny'
No to gratuluję ;] nie masz gustu ;] nie mówię, że ja mam idealny ale ten film naprawdę jest dobry. Chciałam powiedzieć, ze każdy film jest zabiciem czasu ;] a na ten film warto poświęcic czas. pozdr
9 jest jest jak najbardziej zasluzone jest to wkoncu jeden z nielicznych dobrych filmow minionego roku. jak dla mnie nie zostal zrobiony pod publike tak jak wszsytkie badziewa[no nie wszsytkie ;)] gdzie jedynym watkiem sa efekty specjalne. wartro go zobaczyc, poniewaz jest .... dobry. dobry scenariusz, rezyseria, zdjecia [i te efekty specjalne :P]i gra aktorska !! czego chciec wiecej ??
Aha, skoro mówisz, że 7 to muszę obniżyć... masz jeszcze jakieś błyskotliwe rady?