Film jest naprawdę niesamowity, żekł bym nawet ze jest to dzieło sztuki z tego gatunku.Z początku miałem mieszane uczucia co do tego filmu zabierałem się do jego obejrzenia dobry miesiąc, lecz teraz wiem ze to był błąd, bo film okazał się rewelacja. Niezwykła fabuła, trzymająca w niepewności dalszych losów. Wielkim plusem tego filmu jest to ze niemożna lub bardzo trudno jest przewidzieć koleiny krok (czego w wielu filmach brakuje;/). Oglądając ten film z niecierpliwością ciągle czeka się na koleje wydarzenia (radze nie oglądać w telewizji jeśli będzie bo można w nerwach spowodowanych reklamami rzucić czymś w telewizor;p)
Gorąco poleca tą produkcje każdy kino maniak powinien ja obejrzeć! u mnie jest w czołówce ulubionych filmów.
Pozdrawiam!
W pełni popieram powyższą opinię ! Mnie również zachwycił. Ten film ma swoją magię, podobnie jak aurę tajemnicy i magii rozsiewał wokół siebie bohater.
Po prostu rewelacyjnie się ogląda i z wielką ciekawością jak cała historia dalej się potoczy. Na dodatek koniec też jest zaskakujący.
Sprawna reżyseria, doskonałe zdjęcia i rewelacyjna gra aktorów. Wg mnie 10/10 . Nie jest to wybitne arcydzieło, jakiś kanon filmowy , ale daję najwyższą punktację, bo po prostu brakuje więcej takich udanych filmów.