PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=203657}

Iluzjonista

The Illusionist
2006
7,8 293 tys. ocen
7,8 10 1 293017
6,3 48 krytyków
Iluzjonista
powrót do forum filmu Iluzjonista

SHIT

ocenił(a) film na 1

Większego shitu nie widziałem, film tak nudny że masakra, byłem z grupką znajomych i wszyscy wyszliśmy po 15 minutach filmu.. nie polecam
1/10

ocenił(a) film na 10
CookieX

lol! fajnych masz znajomych.. btw. zauważyłem po twoich ocenach filmów że lubisz kicz, wydaje mi się że tego filmu po prostu kompletnie nie zrozumiałeś, także może nie zabieraj się za tego typu produkcje i oglądaj dalej idiotyczne komedie i bajki, pow!

ocenił(a) film na 9
CookieX

Najwyraźniej nie jesteś na tyle dojrzały aby rozumieć takie filmy;]

"Iluzjonista" to właściwie nie film... ale dzieło, dzieło sztuki ;D

Piękny, cudowny, niezwykły<3

Proponuję abyś następnym razem wraz ze swoimi znajomymi wybrał: horror, komedię czy film sensacyjny... może one Was "nie znudzą"

ps. nie czytałeś na co idziesz do kina?;]

ocenił(a) film na 6
CookieX

mogłes darowac sobie ten zbędny komentarz, gdyz tak własciwie nic nie wnosi, nie odzwierciedla prawdy, a tylko pokazuje, ze jestes idiotą.

ocenił(a) film na 9
kaczkobanan

Wiecie jesteście niesprawiedliwi każdy ma prawo do swojej opinii i ni należy go za to szufladkować a tym bardziej wyzywać. A poza tym jak możecie mówić że nie zrozumiał filmu skoro nawet nie obejrzał go do końca tylko zaledwie 15 min. Toć to nie był horror klasy D =P, który rozgryza się po pierwszych 5 min =P
Co do samego filmu uważam że był świetny uwielbiam takie klimaty. Miłość, intryga, iluzja, zagadka itp. Świetny pomysł,obsada i kostiumy. Polecam =]

CookieX

Zdecydowanie nie zgodzę się z tym, że ten film to shit. Ma wiele walorów których niestety nie dostrzegłeś. Może nie jestem wystarczająco dojrzała do tego filmu jednak na początku lekko mnie nudził, późnej niezwykle zaciekawił. Ma naprawdę intrygujące zakończenie - szczerze mówiąc nie spodziewałam się takie obrotu sprawy ani przez sekundę.

ocenił(a) film na 7
CookieX

No to z tego wynika, że nie nadążałeś za intrygą. ;]

....
...
..
.

ocenił(a) film na 8
CookieX

A co nam polecisz? Może coś z Twoich ulubionych "filmów"?
Np. dwie części "Strasznego filmu" albo "2012"?

Sam siebie skarciłeś tym komentarzem :)

CookieX

CookieX - koleś zachwycony Avatarem, w życiu nie widział nic lepszego, wszystko go zachwycało, było nowe i nieprzewidywalne - BUCHA HA HA HA! Czego się spodziewać po kimś takim, kiedyś dorośnie