"Prestiż" był o wiele lepszy. Sztuczki realne, ciekawszy klimat, fabuła, postacie,niesamowite zakończenie. W Ilucjoniscie tego wszystkiego nie ma...Zakonczenie jest przewidywalne, fabuła idiotyczna, postacie proste, mało ciekawe, scenografia tez nie dorownuje tej z Prestiżu. Najgorsze byly jednak sztuczki...Szczególnie ta z szablą... zreszta - ciekawe jak wyjął mocno osadzone kamienie z tej szabli...Te całe sease spirystyczne - nastepna niedorzeczność. Dziewczyna utonełaby w tej rzece, a ona sobie dryfowala przy brzegu godzinami... Jesli ktos lubi takie romantyczne ( ??? )głupkowate bajki to polecam. Dla widzow oczekujących czegos wiecej niz robienie z siebie idioty zapraszam na "Prestiż"
sztuczki sa z tej wlasnie epoki, poczytaj troche zanim dolaczysz do szeregu frustratow porownujacych na sile dwa kompletnie inne gatunkowo filmy....
poza podobnym czasem akcji i profesja glownych bohaterow maja ze soba bardzo niewiele wspolnego.... o policjantach tez powstaje duzo filmow roznych garunkowo, czy to kaze ci porownywac na sile Bad Boys do Siedem??
aha, tak na przyszlosc, nie pytaj mnie o rozne rezczy bo kolejny raz nie bede sie produkowal....napisalem juz bardzo duzo postow zarowno przy jednym jak i drugim filmie, wiec wybacz, ze nie mam specjalnie ochoty powtarzac sie kolejny raz....jak chcesz dowiedziec sie jakie jest moje zdanie to posprawdzaj pare tematow i najwyzej cos dopisz konkretnego to wtedy moze i ja napisze cos nowego :]