PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=203657}

Iluzjonista

The Illusionist
2006
7,8 293 tys. ocen
7,8 10 1 293010
6,3 48 krytyków
Iluzjonista
powrót do forum filmu Iluzjonista

przewidywalny

ocenił(a) film na 7

od początku przecież głównym motywem było sprawienie żeby zniknęli.. rozczarowanie.

ocenił(a) film na 7
kingaaaaa

przewidywalny, ale fajny - fakt, że gdyby mnie czymś więcej zaskoczył to by było 8/10, a tak - trochę niżej, ale film naprawdę przyzwoity.

ocenił(a) film na 7
Ciepiel

nie jest zły, ale nie pokazanie sceny kiedy poszła do stajni dla mnie było jednoznaczne... ode mnie dostał 7/10. Powtórzę po innych... lepszy prestiż :)

ocenił(a) film na 5
kingaaaaa

Przewidywalny do bólu i jednowymiarowy... Dziwi mnie jego wysoka nota, bo dla mnie to bardzo podrzędny film rodem z tele5 itp. Baśniowe zdjęcia nie pomogły, mimo że scenariusz miał potencjał. Wg mnie nieudane role Biel i Nortona. W ogóle coś z tym filmem jest nei tak.

Aliena

Jaaasne,dla ciebie przewidywalny i jednowymiarowy:DDDD Dwa słowa - "Król Lew":DDDDD

ocenił(a) film na 5
llama777

Rozumiem że nie rozróżniasz filmu fabularnego od animacji, oraz gatunków tychże. "Król Lew" jest - i myślę że pozostanie - najlepszą bajką animowaną w historii. Dla mnie. Dla Ciebie pozostaje bajeczka pt. "Iluzjonista".

Aliena

Bo iluzjonista to jest bajka,myślałaś inaczej?To się nie działo naprawdę,oczywiście w przeciwieństwie do bajki animowanej "Król Lew",która jest na faktach.baw mnie

ocenił(a) film na 5
llama777

Rzecz w tym, że to bardzo kiepska bajka. Wiesz co, Twoje wypowiedzi są tak samo denne jak ten film. P.S. Może porównaj jakie nagrody zebrał "Król Lew", a jakie "Iluzjonista".

Aliena

Dobra,może przesadziłem,coś mnie rozdrażniło,sry.Iluzjonistę uważam za bardzo dobry film,więc jeśli moje wypowiedzi są jak ten film to przyjmuje to bez mrugnięcia.Nagrody?Skazani na Shawshank ,zero oscarów i zobacz jak ten film skończył:p