zastanow sie co Ty piszesz nazywasz "godfathera" gniotem ? a swoja droga co Ci da ze wlepisz dychy z fikcyjnych kont ? podobal Ci sie film? to chyba wystarczy... a nie jakies bindowanie ranku ... ;p dzis ide do kina to ocenie czy faktycznie zasluguje na 10 ta cala incepcja :)
Ciekawe bardzo, jakiej niezgodności z regulaminem się tu dopatrzono. Pewnie tych "niepożądanych" przez moderację. Słabe...
nie przejmuj się , GodFella to stary forumowy troll^ jakbyś wiedział co wyczyniał na forum Avatara .... to byś nie nie uwierzył ;)
Z chęcią bym dołączył, ale dla mnie to nie jest sprawa życia i śmierci, więc szkoda czasu ;)
ja dziś odmówię za Incepcję różaniec pod pałacem prezydenckim. na osiedlu już krzyż postawiłem...
Są bardziej wyrafinowani w swoich idiotycznych fochach. Nie licząc tych bez wyobraźni oraz tych, którym filmy s-fi kompletnie nie podchodzą, dają słabe oceny bo dla nich wielka produkcja nie może być dobra...
To było do przewidzenia. Na FW często jest tak, że po pierwszej fali zachwytów i bardzo pozytywnych komentarzy, na film idą ludzie, albo napompowani bardzo dużymi oczekiwaniami (i tacy wychodzą zawiedzeni i stąd niskie oceny), albo tacy, którzy z premedytacją zaniżają ocenę dobremu filmowi, bo irytuje ich... no właśnie co? Że ludziom podoba się fajny film akcji? W sumie nie rozumiem tego do końca...
Użytkownicy FilmWebu nie są bardziej wybredni, tylko na FilmWebie bardzo szybko i łatwo założyć konto fikcyjne i powstawiać ocen 1/10 a jest sporo takich trolli.
Na IMDb założenie konta to prawie 5 minut więc mnie trolli zakładających multikonta :)