Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650929
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Mnie najbardziej rozczarowała Ellen Page, bo i wiele się po niej spodziewałem. Był chyba
najmniej interesująca postacią.
Leonardo - ostatnio coraz gorzej. Bardzo przypominał mi Teddyego Danielsa z "Wyspy
Tajemnic" w kontekście sposobu ekspresji. Mimo dramatyzmy swojej postaci, jakoś żal mi
go nie było. Nie wzbudził mojego zainteresowania.
Na plus - zdecydowanie Joseph Gordon-Levitt oraz Tom Hardy. Zwłaszcza ten drugi.
Reszta - poprawnie, myślę.

Dodam, że to co wyraziłem powyżej to moja opinia prywatna, a nie całego świata -
uprzedzając czepialskich czepiaczy :)

Co Wy myślicie?

tend

Wg mnie na plus wyróżniali się Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt i mimo wszystko DiCaprio
Na minus - Marion Cotillard - jakoś mnie przez cały czas denerwowała

ocenił(a) film na 9
tend

Ellen Page niestety nie przypadala mi do gustu. Zdecydowanie na plus Joseph Gordon Levitt, bardzo podobała mi sie jego postac w filmie no i oczywiście DiCaprio- uwielbiam jego sposób bycia.

ocenił(a) film na 8
tend

Marion C była taka jakaś irytująca. Jatomiast JGL jakoś mi nie pasowal to zabijaki, może za młodo wygląda. Natomiast nie mam zastrzeżeń do jego gry. Poza tym zespół znakomity, żadnej Złotej Maliny nie przewiduję:)

tend

Najbardziej wybili się Cillian Murphy i Tom Hardy, później Berenger i w kolejności Gordon-Levitt i Ellen Page, Di Caprio i Cotillard. Caine'a nie wspominam bo się nagrał tyle co kot napłakał.