Dziewczyny (i ewentualnie chłopaki), czy tylko ja widzę chemię między Arthurem a Eamesem? No, po prostu między nimi iskrzy!!! Że niby coś jest między Arturem a Ariadne?! Niby gdzie?! Tak całuje się lalkę, nie dziewczynę, lol:P. A więc? Yaoi? Co myślicie? Fandom szaleje.
Incepcję na DVD kupiłam, żeby sprawdzić moją teorię. Arthur i Eames są świetni xD. Jak ogień i woda. Dzięki, Nolan:*
wolałabym wersję z Arthurem i Ariadne, Arthur i Eames przypominają mi trochę House'a i Wilsona, ale niech ta relacja nie wchodzi na wyższe poziomy xD
Racja Arthur i Eames przypominają House'a i Wilsona, więc nie wydaje mi się żeby z tego urodził się jakiś związek, bardziej przyjaźń
http://www.fanfiction.net/s/6616356/1/Lubi_nie_lubi
Zgadzam się z założycielką tematu:D.
Tragedia. W takim razie mój chłopak też jest gejem. Nie raz się droczy z kumplami w podobny sposób O_O
Nie.
Po prostu nie. Wiem, że cokolwiek, co trafiło do sieci da się spairingować, ale proszę, bez yaoiów mi tu...
Są zajebiści, pewnie. Nie jako para. >:C
Nie oszukujmy się, ten film zawdzięcza sukces przede wszystkim dzięki (poza wyobraźnią Nolana) relacjom bohaterów.
W filmie są świetni, ale mimo wszystko nie ma tam jakichś super szans na coś więcej (pomarzyć zawsze można). Jednak w sieci taki fandom się prężnie rozwija, a ja przeczytałam wszystko w języku polskim o nich :)
Kur..skąd się biorą takie tępaki jednak te współczesne szkolnictwo i wychowanie młodzieży totalnie leży i wszyscy mają w tym udział od rodziców po nauczycieli we łbie bełkot , bzdura i jakieś chore nie uzasadnione jaranie się zboczonymi odruchami ...i dewiacjami homoseksualnymi ...chyba czołg ci po głowie przejechał jak widzisz tam jakąś chemię prędzej między Ariadne a Arthurem ...niż Eamsem ale fajnie sobie dowalali i generalnie w zestawieniu jako kontrast dobrze sie sprawdzali .