Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650957
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Brak mi słów

ocenił(a) film na 7

FIlm może i dobry ale ludzie bez przesady by miał taką ocene i był w top 20 :-/ bo to naprawde uwłacza znacznie lepszym filmom .

ocenił(a) film na 2
ninja_4

popieram

użytkownik usunięty
ninja_4

Kolejna głupawka jak przy Avatarze . Oceny określają zamiłowania użytkowników , a nie wartość BEZWZGLEDNĄ filmu .

ninja_4

Po co w sumie przywiązywać do tego taką uwagę? Nie lepiej zrobić sobie własny ranking i go się trzymać? Nie sądzę, by była choć jedna osoba w pełni zadowolona z tej topki.

ocenił(a) film na 7
Galadh

Taaaa ale takie szał przy premierze gdzie pewnie incepcja za jakiś czas wypadnie nawet z top 100 jest czymś dziwnym ;)

ocenił(a) film na 7
ninja_4

Calkowicie sie zgadzam, moze 7.5? Pamietacie, to samo bylo przy Wrogach Publicznych, szał, ocena prawie 9, na szczescie sie zweryfikowalo, moze tu tez tak bedzie :)

ocenił(a) film na 7
DaVin_3

No ja rozumiem być oszołomionym przez pierwsze 2 h ale by ten stan tyle trwał :p

ninja_4

Ja mam na blogu własny ranking i mnie ten filmwebowy aż tak nie obchodzi tym bardziej top aktorów , Incepcja nie jest filmem złym chociaż do arcydzieła mu brakuje , natomiast przy Avatarze to praktycznie kinowi amatorzy co nie mają pojęcia o filmach oceniali na 10 i zakładali konta i dawali same 10 , Avatar to faktycznie przereklamowany film ale Incepcja ma o wiele mniejsze zainteresowanie i o wiele więcej znających się na rzeczy odbiorców , tym razem to dzieci neo będą dawać temu filmowi 1 bo nie wiedzieli o co chodzi...