Ciekawe co dziś po seansie będzie mi się śniło^^
Też sie zastanawiam :) Przed seansem a do kina szedłem na 10 śniło mi się że zaspałem i spałem do 15 :) kumple dzwonili i mówili żebym żałował że mnie nie było taki zaje,,, film ja tak bardzo żałowałem :D. a najlepsze jest to że w tym śnie wiedziałem ze zapominałem ustawiać budzika. Z przerażeniem obudziłem się była 8 nastawiłem budzik i poszedłem w kime :D
ja dzis spałem.juz po seasnie ale tylko 2h,i nic mi narazie sie nie przysnilo :)
swoją drogą trochę to głupie podłączenie maszyny do krwiobiegu zamiast jakoś do mózgu czy nerwów.
no ta,moze to dziala na tej samej zasadzie co amfetamina :) tzn.nie dosłownie,bo jak walniesz sobie strzała w żyłe to efekt masz odrazu.a z mózgiem za duzo kombinowania by bylo.
ta,widziałem już.Ale tam to jest dziwny ranking,jak toy story 3 moga byc tak wysoko.
Nowości mają z reguły łatwiej. Oczywiście czas to wszystko zweryfikuje. Osobiście jestem pod wrażeniem, że TDK, który 2 lata temu był na #1, teraz jest na #11 czy #12, dużego upadku nie zaliczył. Ale i tak nie sugerowałbym się za bardzo imdb. :)
Jedyną odpowiedzią jest to, że pewnie przez ten film nie będę mogła zasnąć. Jak widać - zamiast spać, siedzę o 3;30 na forum. xd