Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650957
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Słowem nuuuuudą wieje...Nie przypominam sobie,żebym widział nudniejszy, pierwszy kwadrans filmu...a szkoda, bo we wstawkach wyglądał znacznie lepiej, ale wiadomo,że zawsze w reklamę filmu wstawią najciekawsze fragmenty...Nic się nie dzieje...Nie polecam...Strata czasu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
fabi974

Serio?? Ten film jest prosty jak budowa cepa i co więcej, gdyby nie zajmowanie scenariusza, byłby to kolejny zwyczajny film sensacyjny....

ocenił(a) film na 9
Grzesiek_filmweb

Jest to trudny film, nie każdy potrafi zaskoczyć o co w nim chodzi , ale zdecydowanie nie jest 'dnem' .
Może po prostu jest to zbyt wysoki poziom dla Ciebie, i nie piszę tego, żeby Cię obrazić, tylko każdy ma inną dojrzałość jeśli o to chodzi.
Bo nie ukrywam, że jest to film dla "mądrych" ludzi , którzy doceniają podobne produkcje .
Ja uważam, że był naprawdę rewelacyjny, potrafi nieźle namącić w głowie (jak Matrix, czy K-pax) , człowieka zmusza do głębszych przemyśleń, ale jak widać nie wszystkich .

KuNeYuu

Cieszę się,że słowo "mądrych" wpisałaś w cudzysłów... a ze swojej strony dodam,że "Matrix", nie namącił mi w głowie, bo to tylko film, iluzja kina, nie mający nic wspólnego z rzeczywistością, czy nawet wirtualną, ale owo słowo mi się podoba...Trafnie to ujęto. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Grzesiek_filmweb

widać zależy co kto lubi ; )
Ja akurat po obejrzeniu tych filmów , zastanowiłam się, czy takie światy na prawdę nie istnieją, i o to w nich właśnie chodzi , żeby człowiek na chwilę zwątpił w swój dotychczasowy światopogląd .
Dodam jeszcze że 'Incepcje' trzeba oglądać w niemałym skupieniu , bo przeoczenie nawet małego elementu, może przeszkodzić w zrozumieniu tego filmu .
Cieszę się , że dobrze odczytałeś moje "mądrych" ; ) Co oznacza , że jesteś mądry w normalnym tego słowa znaczeniu , jeżeli moja wypowiedź nie uraziła Twojej godności ; )

Grzesiek_filmweb

grzesiu jeśli to twoja tępa mina to szczerze współczuję.

ocenił(a) film na 10
Mothyff

haha ;D

ocenił(a) film na 9
Grzesiek_filmweb

BRAVVVOOO!!!! dostajesz od portalu filmweb tytuł kretyna roku ...albo i dekady ....w nagrodę jednorazowy karnet do sauny z inhalacją w jednym z sieci kurortów SPA o nazwie Auschwitz-Birkenau ,Wstawiennictwo obowiązkowe by w przyszłości zapobiec szerzeniu herezji i głupoty !!!!

ocenił(a) film na 5
Grzesiek_filmweb

Nie zgadzam się - to nie jest nuda, to fascynujący wzrokowo... popkulturowy bełkot!

Grzesiek_filmweb

A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.

użytkownik usunięty
Grzesiek_filmweb

HAHAHAHH .......

ocenił(a) film na 9
Grzesiek_filmweb

Jak ktoś ocenia 'Kogel-mogel" 10/10 to nie powinien wypowiadać się na temat "Incepcji", a zwłaszcza mówić że jest to dno.

użytkownik usunięty
Grzesiek_filmweb

1wszy kwadrans właśnie był najciekawszy . A końcówka wgniata w fotel , nie wiem dlaczego niektórzy ludzie mają wąty do tego filmu -.-
Świetny jest super pomysł na film . Jeden z lepszych filmów jakich widziałem i ogólnie to jeden z najlepszych filmów na świecie .