zdjecia, muzyka, dzwiek, montaz, scenografia, efekty specjalne, scenariusz, rezyseria - bede bardzo zdziwiony jezeli film dostanie mniej niz 3 oskary. POLECAM 10/10.
Nolan to jeden z tych ludzi którzy oprócz perfekcyjnej fabuły chcę mieć także genialną stronę techniczną. Bo jeśli chodzi o te aspekty to już Mroczny Rycerz był majstersztykiem. Jeśli ktoś film obejrzał na laptopie 17' na słuchawkach z kiosku za 6.50 w wersji TS Screen to wrażenia raczej na nim nie zrobi. Już zwiastun pokazał jaką wagę przykłada Nolan do obrazu. Filmu jeszcze nie widziałem, czekam aż wejdzie do mojego kina w Międzyzdrojach. Pewnie z mocnym opóźnieniem. Ale warto czekać.
oj warto. w przyszlym tygodniu ide jeszcze raz. wszystko to co wymienilem wczesniej bylo na najwyzszym poziomie, ale scenografia mnie po prostu powalila.
Rozjebałeś mnie hasłem "na słuchawkach z kiosku za 6.50 " :D:D:D
Oczywiście popieram Twoje zdanie na temat oglądania filmu na kompie,filmu który ma porywać stroną wizualną.
Zgadzam sie z zalozycielem tematu.
O zobaczeniu tego filmu myslalem od dobrych paru miesiecy, az w koncu sie wczoraj wybralem i nie ukrywam ze wczorajszy dzien byl dla mnie takim malym swietem.
Film mnie poskladal - fantastyczna gra, fabula, scenariusz i scenografia. Po seansie poczulem sie maly w obliczu osob ktore napisaly scenariusz i osob ktore w taki sposob przedstawily ta historie na duzym ekranie. Wielki szacunek dla Nolana i kazdego dzieki komu Incepcja jest tak cudownym obrazem.
Zapomnialem dodac ze muzyka wciska w fotel!
10/10
Incepcja jest w 3D? Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Lato to sezon ogórkowy więc mam obawy że to zwykła szmira jak zazwyczaj o tej porze roku.
Ostatnio jak nakręciłam się na film (Daybreakers) to skończyłam z jajem na twarzy więc teraz wole być ostrożna :)
Cholera ale mi wszyscy smak robią na ten film, przekręcę się jak nie pójdę na niego do kina !!
muzyka jest wprost proporcjonalna do filmu. co do CapricaSix: "to skończyłam z jajem na twarzy"???? ;)