Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650929
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Obie postacie były świetnie zagrane. Ale która waszym zdaniem jest lepsza? Ja uważam, że
w tym pojedynku wygrywa jednak Hardy. Chociaż walka w korytarzu hotelowym ze zmianą
grawitacji jest świetna!!!

ocenił(a) film na 10
Megido

Niewiele lepszy Artur :)

Vangelis7

Postać Artura to wielka okazja dla tego aktora, bo wcześniej chyba nie miał za dobrych ról do zagrania, a tu się wykazał. Pamiętam go tylko z "Killshot"

ocenił(a) film na 10
Megido

w 500 dni miłości też fajnie grał.

Vangelis7

Jeszcze nie widziałem. W Killshot pierwotnie miał jego rolę zagrać Tarantino..., tutaj też podobno ktoś inny miał zagrać jego rolę w pierwotnych planach

Megido

http://www.youtube.com/watch?v=TATtGM-fpf4

ocenił(a) film na 9
Megido

Mnie zdecydowanie bardziej podobała się postać Artura :))

ocenił(a) film na 10
Dziwna_Emilka

z pewnością można powiedzieć że mógł się wydawać czarujący i taki był :)

ocenił(a) film na 9
Dziwna_Emilka

Również opowiadam się za Arthurem :)

Megido

No nie wiem... Chyba jednak Arthur, ale minimalnie. Scena walki w korytarzu przesądziła. :) Szkoda w ogóle, że nie dowiedzieliśmy się więcej o tej postaci, czułem mały niedosyt. Po prostu skoro był prawą ręką Cobba, to mogli rozwinąć jakoś jego wątek.

ocenił(a) film na 9
Galadh

A oprócz tej dwójki to podobała mi się gra Cilliana Murphy'ego. Bardzo przekonująca :)

Georgiana_

Murphy miał pole do popisu; właściwie finał filmu był finałem Fischera i Cobba, reszta tak jakby tam głównie zamiatała. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby więcej postaci miało jakiś emocjonalny finał, cel w incepcji. Troszkę narzekam, ale to chyba tyle. :)

Galadh

Zabrakło "genezy" postaci drugoplanowych. Pieniądze jako powód przystąpienia do akcji to trochę za mało

Megido

w filmach np. o napadzie na bank to wystarczjacy powód, dlaczego tu ma być inaczej?

thengel

W sumie racja, ale chcieli byśmy więcej o tych postaciach wiedzieć, tym bardziej, że okazały się takie mocne

ocenił(a) film na 7
Georgiana_

a mi przede wszystkim Cillian! dżizas co on ma w oczach... :)

abraxass

Szaleństwo - fajna rola w "Sunshine"