Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Ile razy do kina?

ocenił(a) film na 8

No właśnie ciekawy jestem ile razy już poszliście na incepcję do kina :) Z pewnością to jest film który można obejrzeć pare razy, ja jutro wybieram się na mój drugi seans i licze że dostrzegę wiecej szczegółów oraz na to że film tylko mnie utwierdzi w swojej genialnośći i spotęguje wrażenia z pierwszego seansu :) Ale juz po woli zaczynam rozpatrywać możliwość pójścia po raz trzeci, boję sie tylko że w koncu magia tego filmu pryśnie jak myslicie ile razy warto obejrzeć Incepcję w kinie? Ile razy już byliście i jakie sa wasze odczucia?:)

ocenił(a) film na 9
drivt

Ja byłam już 3 razy i chętnie poszłabym jeszcze raz... Ale to już chyba by była przesada :)

Georgiana_

Ja na razie dwa, wybieram się jeszcze trzeci i to chyba będzie finisz.

drivt

Ja byłam raz.
Ale w planach mam drugi wypad. :D

drivt

Ja byłam już 3 razy i na pewno wybiorę się jeszcze. Za każdym razem odkrywam ten film na nowo

ocenił(a) film na 9
Magda83

3 i narazie bez nudy:) jesze mysle ze 2 w kinie potem bluray:)

Sammy_Jankis

Ja trzy ale za każdym razem jak wychodzę z kina czyję smutek, że to juz koniec i mam nieodpartą chęć powrotu...

ocenił(a) film na 9
SuperSnake

Dokładnie... Jeszcze ta końcowa scena jest taka piękna.. I ten utwór :)
Oglądanie każdej sekundy tego filmu sprawia mi przyjemność. Fenomenalne dzieło :)

ocenił(a) film na 9
Georgiana_

Ja dziś prawie poszedłem trzeci. Mam zamiar pokazać ten film znajomym, więc jeszcze pary razy będzie :)

ocenił(a) film na 10
drivt

raz bo biedny jestem, a wy sobie ogladajcie ten sam film nawet do konca zycia...