Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650929
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Uważam że to najlepszy film tej połowy roku i chyba już żaden go nie pobije w najblizszym czasie bo musial by byc kolejnym arcydziełem co sie rzadko ostatnio zdarza......

quriozum

"Miś Yogi" wchodzi w grudniu.

ocenił(a) film na 9
Galadh

No a w listopadzie nowy Harry Potter. Jeszcze bym się Zmierzchu obawiał

rAd_

E? Ale "Zmierzch" przypadkiem nie wraca dopiero (uff) w 2011?
Jest jeszcze nadzieja.

ocenił(a) film na 9
Galadh

No, ale mamy już ten co wyszedł teraz :)

BTW Dzisiaj siostra będzie 2 część oglądać to się chyba przyłączę, zawsze to arcydzieło chciałem zobaczyć (dziwi mnie jego brak w Top10)

ocenił(a) film na 9
rAd_

A Step-Up? Ma 3D wiec ma duże szanse. Tylko jeszcze nie było premiery więc trudno powiedzieć, scenariusz może wszystkich zaskoczyć

użytkownik usunięty
rAd_

Tak w ostatniej scenie , głowna bohaterka zrobi pirueta i nie pokaża czy przestała się kręcić ...

:D
Victory is yours, sir!

ocenił(a) film na 9

Hahaha, umarłam ze śmiechu :)

ocenił(a) film na 10
rAd_

być moze bedzie cos w nim ciekawego, ostatnia czesc byla mocno naciagana i przesadzona

ocenił(a) film na 9
quriozum

A zaćmienie widziałaś? Ja byłam 5 razy. 9/10 bo nie podoba mi się twarz dżejkopa(jak to się właściwie pisze?).

ocenił(a) film na 10
Georgiana_

Widziałem i uwazam ze to najslabsza częsc byla :(

quriozum

Tak serio, to jedynego konkurenta upatrywałbym w "Tree of Life" Malicka, ale nadal nie wiadomo, czy wychodzi w tym roku...

ocenił(a) film na 10
Galadh

mysle ze nie da rady ale zobaczymy - chyba w tym jeszcze roku

ocenił(a) film na 9
Galadh

Ja bym stawiała też na "Wyspę tajemnic". Chociaż jak dla mnie to ten film nie jest lepszy od "Incepcji".

ocenił(a) film na 9
Georgiana_

Do tej pory to tylko Wyspa Tajemnic ma szanse na nominacje (z tych co widziałem)