PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500891}

Incepcja

Inception
2010
8,2 645 tys. ocen
8,2 10 1 644998
7,9 100 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

po obejrzeniu filmu byłam nim zachwycona, może dlatego, że nie za bardzo rozumiałam o co chodzi w tych wszystkich snach, byłam zachwycona orygialnością itd ale po obejrzeniu odcinka south praku (jeden z 14 sezonu) zaczęłam się śmiać z tego filmu. w głowie mi się nie mieści jakie głupoty to są :0 ale cóż, realizacja bardzo dobra, aktorstwo dobre, więc ocenę pozostawiam :D

w każdym razie, polecam oglądniecie tego odcinka, żeby nabrać dystansu i nie zachwycać się za bardzo :)

ocenił(a) film na 9
kaams

Ale dajesz sobą manipulować, jak nie przez film, to przez kreskówkę jeśli tak łatwo zmieniasz zdanie na temat. Chyba obejrzę sobie jakąś chińską produkcję bez tłumaczenia. Też nie będę wiedział o co chodzi, ale dlatego stanie się oryginalny i też dam 9/10. Gratuluję jeśli zdołali Cię przekonać, że to są głupoty.

kaams

Tak, rewelacyjny humor: "taco within a taco"...
Twórcy South Parku wyśmiali już chyba wszystko co możliwe, w ot taki, beznadziejny sposób. South Park zepsuł się tak samo jak polskie Włatcy Móch... ;)

ocenił(a) film na 9
SpectrumMovie

ej, proszę nie porównywać władców do sp, bo to się nijak ma:) ach, może macie rację, w każdym razie nie wszystko, co wyśmiali w south parku ja również wyśmiałam, to nie tak, akurat Incepcją tak było :) no i wiadomo, że nie każdy odcinek south parka zwala z nóg swoim humorem :)

kaams

nie porównuję, tylko oświadczam iż oba seriale po pewnym czasie się zepsuły.

ocenił(a) film na 9
SpectrumMovie

właśnie 14 sezon sp jest rewelacyjny :) lepszy od poprzedniego :)