po obejrzeniu filmu byłam nim zachwycona, może dlatego, że nie za bardzo rozumiałam o co chodzi w tych wszystkich snach, byłam zachwycona orygialnością itd ale po obejrzeniu odcinka south praku (jeden z 14 sezonu) zaczęłam się śmiać z tego filmu. w głowie mi się nie mieści jakie głupoty to są :0 ale cóż, realizacja bardzo dobra, aktorstwo dobre, więc ocenę pozostawiam :D
w każdym razie, polecam oglądniecie tego odcinka, żeby nabrać dystansu i nie zachwycać się za bardzo :)
Ale dajesz sobą manipulować, jak nie przez film, to przez kreskówkę jeśli tak łatwo zmieniasz zdanie na temat. Chyba obejrzę sobie jakąś chińską produkcję bez tłumaczenia. Też nie będę wiedział o co chodzi, ale dlatego stanie się oryginalny i też dam 9/10. Gratuluję jeśli zdołali Cię przekonać, że to są głupoty.
Tak, rewelacyjny humor: "taco within a taco"...
Twórcy South Parku wyśmiali już chyba wszystko co możliwe, w ot taki, beznadziejny sposób. South Park zepsuł się tak samo jak polskie Włatcy Móch... ;)
ej, proszę nie porównywać władców do sp, bo to się nijak ma:) ach, może macie rację, w każdym razie nie wszystko, co wyśmiali w south parku ja również wyśmiałam, to nie tak, akurat Incepcją tak było :) no i wiadomo, że nie każdy odcinek south parka zwala z nóg swoim humorem :)