Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

..Dom na koniec filmu jest już w rzeczywistości czy dalej we śnie bo dla mnie nie było to do końca jasne ??

ocenił(a) film na 10
Sancho5

Jeśli podajesz takie informacje to w temacie wpisz SPOILER!

użytkownik usunięty
Sancho5

SPOJLER to raz ....

Dwa , to ludzie gadają o tym w conajmniej paru (nastu- ) tematach , bo WOGÓLE wcale nie jest to jasne ... poczytaj , zanim założysz nowy temat ...

ocenił(a) film na 9
Sancho5

No tak, spojlery są przydatne ;) ja jednak uważam, że mimo wszystko wrócił do domu. Bączek wyglądał, jakby się miał przewrócić, choć to oczywiście o niczym nie świadczy. Chociaż z chęcią obejrzałabym incepcję jeszcze raz, uważniej . Za pierwszym razem za bardzo się emocjonowałam i niektóre fakty czy rzeczy mogły mi umknąć :p

ocenił(a) film na 9
Sancho5

Chej Sancho, on chyba na końcu filmu był wOgRoDzIe, hejka ;P

A tak na powaznie, zanim zadałeś to pytanie i Twój wątek znalazł się jako pierwszy na liście to na stronie było widać wyczerpującą odpowiedź usera Galadha pod tytułem TŁUMACZĘ OSTATNI AKT FILMU. Następnym razem może sprawdź czy ktoś przed Tobą nie zadał już takiego pytania, bo zaśmiecając forum sprawiasz, że wypowiedzi które coś wnoszą do tematu są spychane na dalsze strony!!!!!

http://www.filmweb.pl/film/Incepcja-2010-500891/discussion/T%C5%82umacz%C4%99+os tatni+akt+filmu,1427148

1ceber1

Ej, ale Galadh w swoim temacie nie tłumaczył tego, co było zqadane w pytaniu, więc na przyszłość radzę czytać uważniej.

1ceber1

ok mój błąd z tym nowym tematem ale wróciłem "na gorąco" z kina i instynktownie wrzuciłem ten post żeby poznać inne opinie . Jeśli kogoś tym uraziłem to sorry . Moją uwagę przykuł moment powitania na lotnisku przez ojca Doma . Skąd by wiedział że teraz ląduje syn , czy przypadkiem to nie główny bohater chciał żeby ojciec się zjawił w takim momencie i go powitał .

ocenił(a) film na 9
Sancho5

sorry za zjebke :)

sporo się tu kręci trolli i myślałem że jesteś kolejnym...

jak przeczytasz trochę postów w tej dyskusji to natkniesz się na naprawdę ciekawe rozmowy, na przykład rozwinięcie motywu totemu Doma - wiesz, że to wcale nie musiał być ten bączek? Warto poszukać.

ocenił(a) film na 9
Sancho5

Przecież ojciec leciał z nimi w samolocie...

Sancho5

To, czy to był sen, czy nie, zależy już od Twojej interpretacji. ;)
Według mnie to jest rzeczywistość. Definitywnie. ^^