Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650827
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Jeśli o mnie idzie, to na pierwszym miejscu będą Marion Cotillard i Leo, ten drugi od kilku miechów jest chyba moim ulubionym aktorem, natomiast Marion jest na drodze do tytułu ulubionej aktorki. Nolan trafił w dyszkę.

Poza tym ciekawe, co pokażą Ken Watanabe i JGL, mam przeczucie, że ten drugi może "ukraść" film i pozamiatać na drugim planie.

A jakie jest wasze zdanie?

ocenił(a) film na 8
Galadh

Michael Caine jest świetnym aktorem i jeśli dostał w miarę dużą rolę to może skraść film, tak jak zrobił to z "Prestiżem".

Na Marion zawsze miło popatrzeć;)

Tom Berenger to dobry, chociaż trochę zapomniany aktor.

Ken Watanabe zrobił na mnie duże wrażenie w "Listach z Iwo Jimy", więc też spodziewam się dobrej gry.

Tak czy owak nie gra Bale a to nastraja pozytywnie;)

ocenił(a) film na 10
Galadh

Leo, Tom Hardy i Cillian Murphy

ocenił(a) film na 9
Galadh

Leonardo DiCaprio - zaczynam się do niego przekonywać, a w zasadzie to już się przekonałem :P
Marion Cotillard - no po prostu :)
Michael Caine - klasa sama w sobie, jestem świeżo po obejrzeniu Prestiżu, świetny jako Cutter

Ciekaw jestem Ellen Page i Josepha Gordon-Levitta, bo tej dwójki nie miałem okazji jeszcze widzieć w akcji

ocenił(a) film na 10
rAd_

Zdecydowanie Joseph Gordon-Levitt! Jego rola zapowiada się naprawdę nieźle, szczególnie sceny walki ukazane w zapowiedzi.

Chętnie zobacze również ze względu na Leo - to również niezwykle utalentowany aktor, którego przyjemnie się ogląda.

ocenił(a) film na 9
niupek

Mnie on tym bardziej ciekawi, bo: http://atakklonow.pl/201/Joseph-Gordon-Levitt-i
A taka teoria już się tu pokawiała...

ocenił(a) film na 10
Galadh

Zdecydowanie Joseph Gordon Levitt! Uważam, że jest świetnym aktorem, bardzo charyzmatycznym i rola w (prawdopodobnie) jednym z najlepszych filmów tego roku, może mu bardzo pomóc w karierze. I zgodze sie, że Joe może zdominować ekran. Mam nadzieje, że pokaże na co go stać i zachwyci zarówno krytyków, jak i widzów.
Poza nim na plus zaliczam obsadzenie Marion Cotillard. Utalentowana aktorka i piękna kobieta.

ocenił(a) film na 9
Phoenix22

W pierwszej kolejności Michael Caine. To jest klasa tam gdzie się pojawia cały film jest jego. Nawet w mrocznym rycerzu moim zdaniem przebił wszystkich łącznie z Heathem Ledgerem choć pojawił się ledwie parę razy. I jeszcze DiCaprio ostatnio na prawdę dobiera sobie świetne role i z każdą kolejną jest coraz lepszy

ocenił(a) film na 8
Galadh

Michael Caine zawsze jest genialny , więc nie ma co pisac. do Dicaprio tez sie powoli przekonuje, swietnie zagrałw Shutter Island.
najbardziej ciekawią mnie rolę Marion i Josepha Gorgona Levitta. Nolan zebrał swietną ekipę, niemogę się doczekać!

ocenił(a) film na 5
zielona kocica

Zdecydowanie Ellen Page.

Galadh

Ken Watanabe bo jest świetnym aktorem i DiCaprio bo w ostatnich kilku latach dojrzał

ocenił(a) film na 9
Galadh

Ellen Page.

David_Ames

ja też stawiam na JGL. Po Leo wiemy czego się spodziewać, a JGL zapowiada się dobrze. Kobiecych kreacji nie oceniam bo jak dla mnie jest to sprawa drugorzędna;] Michael Caine jest świetny, ale on jest gwardią przyboczną;]

ocenił(a) film na 9
Galadh

zdecydowanie czekam na JGL'a .. zgadzam sie z Toba, ze moze ukrasc film :D