Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650864
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Leo

ocenił(a) film na 9

Ja tam nie mogę się doczekac, cenię Dicaprio już od dłuższego czasu i większosc z nim filmów w ostatnich latach to znakomite obrazy!!

ocenił(a) film na 10
eivissiaKrk86

Dokładnie trzeba przyznać ,iż di caprio nie gra w byle gównie ostatnimi czasy.Jeden z lepszych aktorów moim zdaniem.

ocenił(a) film na 9
abrakadabror

Kiedyś jakoś za nim nie przepadałem ale zaczyna się gość rozkręcać. Gra w naprawdę ciekawych filmach w których trzeba coś pokazać a nie tylko się uśmiechać. Mam tutaj na myśli "Infiltrację", "Wyspę tajemnic".

eivissiaKrk86

Nie rozczarujesz się, nie dosyć, że obraz to wg mnie arcydzieło, to sam Leo gra na najwyższym poziomie. :)

Galadh

Zastanawiające jest to jak internauci na niego reagują.....OJ...nie ma on łatwego bytowania w tej branży............
Od samego początku widać było, że ma potencjał....kiedy jednak trafił na gorsze lata...zagrał po mega popularnym TiTanicu w słabszych i mało nagłośnionych produkcjach czytało się tylko, że ma zero talentu itd, Kiedy trafia teraz na niezłe filmy to można poczytać, że stracił na popularności i ogólnie relikt czasów Titanica...............
Szkoda, że ludzie oceniają aktora na podstawie bycia w "BRAVO" czy "Popcornie" i takie pisemka wyznaczają, to czy ktoś jest postrzegany jako "na topie " lub odwrotnie.