Cudowna. Coś mi się wydaje, że może będzie Oscar za muze. Nie mogę doczekać się filmu http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84
W Gladiatorze też jest cudowna muzyka i jakoś Hans Zimmer nie dostał oskara,więc powiem ci tyle że w Incepcji muzyka będzie cudowna ale znając akademie filmową nie dostanie oskara.
jeśli można wtrącić, to jeśli muzyka ze zwiastuna w 97% nie pojawia się w filmie, sam znam tylko 2 albo trzy takie filmy. W zwiastunie incepcji muzyka jest ciekawa ale wątpię by była skomponowana przez Zimmera, jeśli się mylę stawiam wam piwo:P
No szkoda, bo się nie mylisz :P A mam ochotę na piwo ^^
W pierwszym trailerze muzykę zrobiła grupa Sencit Music, w trzecim Zack Hemsey, ale niestety autor muzyki do drugiego trailera jest nieznany szerszemu gronu.
A swoją drogą Zimmerowi by się przydał jeszcze jeden Oscar ;] Jak dotąd był nominowany 7 razy i raz dostał statuetkę (za Króla Lwa)
rAd_, czytałem ostatnio o tym autorze muzyki do drugiego, w tej chwili Ci nie podam, ale jak gdzieś znowu wpadnę na tą informację, to się dowiesz. To był bodajże Mike Jakiśtam... Znajdę - dam znać.
Zapewne chodzi Ci o Mike'a Zarina z... Sencit Music, a ten robił muzykę do Trailera #1