Nie wiem czy to oglądać ? :/ Znajomi mówią że totalne masło maślane gówno a na filmwebie jest
aż 8,3 ?? :/
Może znajomym sie nie podobał a tobie może sie spodoba :))) mi sie bardzo podobał
A może twoi znajomi to bezmyślne wyrzutki społeczeństwa ?
O tobie także można tak się wyrazić, z powodu "różowego kucyka w awatarze"
Przepraszam kurvva bardzo masz coś dziewczynko do Pinkie Pie ?
Po za tym GÓWNO wiesz o moich znajomych więc paczaj na słowo dzieciątko ;*
uuu "dziewczynko" , "dzieciątko" obok słów "K*rwa" i "g*wno". mówi to samo za siebie.
Poza tym film warty zobaczenia. "Niestety" zaadresowany dla widzów myślących. Żeby go polubić trzeba go zrozumieć i się nie pogubić.
Zakup słownik, może choć trochę Ci to pomoże. Ale wydaje się, że tobie i twoim "gównianym" znajomym jest już za późno, ale z drugiej strony ktoś musi zamiatać ulice. Ach te "gimbusiarskie" teksty i kłótnie internetowe.
Czyli idąc dalej twoim tokiem rozumowania to stwierdziłem jaki "on" i jego "znajomi" są, ale nie obraziłem. Dla mnie się to podoba :p Wystawiłeś 3, rozumiem może nie lubisz aktora, reżysera, gatunku, może nawet twoja babcia Ci powiedziała, że masz wystawić niską ocenę. Nie wiem. Jest OK. Nie "hejtuje" Cię, bo facet ma zasady. ;)
Film rewelka, ale polecam osobom, które będą ten film oglądać do ostatniej sekundy w spokoju, tak żeby może za 2-gim razem film oświecił każde zakamarki zrozumienia, bo można się pogubić nieźle jak będzie nieodpowiednie towarzystwo :))) Ja za pierwszym razem posklejałem wszystko, ale to kwestia czasu i zrozumienia i (odpowiednich osób :))) to tyle. :)))
nie słuchaj znajomych tylko obejrzyj :) film naprawdę rewelacyjny, ale nieco zawikłany. musiałam obejrzeć go dwa razy aby w pełni go zrozumieć. nie przepadam za DiCapriem ale tu był naprawdę świetny. no i oczywiście przystojny Joseph Gordon-Levitt ;) naprawdę, naprawdę polecam :)
eee tam, dla mnie maslo maslane wlasnie, naprawde nie wiem czym sie ludzie podniecaja, film tanio ambitny, a raczej prosty ale z pozoru złożony. bardzo zabawna byla scena w śnie śniu sna, kiedy gościu naginał na nartach na wstecznym (sic!) i strzelal z karabinu przy tym, no prosze was...
nie musisz sie klocic, ale zawsze mozesz obnizyc swoja ocene chociaz na 9 :D mozemy negocjowac :)
Film jest za dobry bym ją obniżył .
Teraz czekamy na Intersellar :))))))
Nolan musi się postarać .
heh za dobry :) no dobrze nie chcesz negocjowac to nie, (bo moge np podwyzszyc swoja o jeden jesli Ty obnizysz o jeden :D) co do Intersellar to dopiero w przyszlym roku z tego co widzialem i musze przyznac ze pierwsze slysze o tytule, mam nadzieje ze nie sknoca bo z Nolanem to jest troche raz na wozie raz pod wozem
Z Nolanem jest dobrze wystarczy popatrzeć na jego świetną trylogie batmana + incepcje i prestiż wraz z memento .
A Intersellar z pewnością będzie dobrym filmem SCI-FI ...
Chciałbym zobaczyć Incepcje 2 ........
Zaryzykowałbym, mogłoby być Ciekawie :P Jak oni byli w śnie u kogoś to z reguły wiedzieli, poza osobą nie wtajemniczoną np: Tak jak Saito w pociągu, dopiero później zorientował się, że jest we śnie.
no to bys sen ale jakies przepetlenie zapetlenia, bo weszli najpierw w jeden potem w drugi i dziesiaty, dlatego tak krzywo napisalem :D moglbym wejsc do Twoich snow ale pod kilkoma warunkami, pierwszy, jesli jestes kobieta, faceci sa zwyczajnie malo intrygujacy i dla mnie nie pociagajacy :D, drugi jesli nie masz jakis koszmarow czy wyjatkowo powykrecanych marzeń, nie chce tam umrzec albo miec jakis krzywych faz ;)