Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650957
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Nic nowego. Surrealistyczny to jest chaos w tym filmie, chociaż cała historia jest dużo mniej wciągająca niż oglądanie manifestacji z obrony krzyża przed pałacem prezydenckim. Film dla dzieciaków spragnionych efektów specjalnych, ale i w tym wymiarze niektórych może spotkać zawód. Płytkie dialogi i dużo za dużo akcji. Nienagannie zmontowane –technicznie perfecto. Wyrafinowana historia, która miała zbudować i tworzyć klimat filmu po pierwszych 10 min filmu sublimowała. Żenujące zwolnienia akcji rodem walcowanego i powielanego starego matrixa. Przykro mi, nie chcę urazić fanów filmu, ale dla mnie ta produkcja jest sporym rozczarowaniem.

ocenił(a) film na 9
Holikowa

kolejny uzytkownik, ktory na starcie strzela sobie w stope...ja rozumiem, że ten film moze nie spelnic okreslonych Wymagan, moze sie nie podobac w swietle blizej nieokresloncyh kryteriow zwanych gustem...ale pisanie, że jest to obraz dla tych i dla tych...obrazajac przy tym widzow jest po prostu głupotą.

Holikowa

"Film dla dzieciaków spragnionych efektów specjalnych, ale i w tym wymiarze niektórych może spotkać zawód. "
ciekawe spostrzeżenie, ale jeśli film nie zadowala tych dzieciaków nastawionych na efekty, to może jednak nie był dla nich i miał coś innego do zaoferowania gdyż jednak podoba się wielu widzm