Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

PRZEREKLAMOWANY!

ocenił(a) film na 7

Szedłem na film z zamiarem obejrzenia arcydzieła. Jednak film nie spełnił moich oczekiwań. Przyznaje, że film jest dobry, Nolan pokazał swój kunszt, jednak nic poza tym. W żadnym wypadku ten film nie zasługuje na miano wybitnego arcydzieła. Gra aktorów była na niskim poziomie ( Di Caprio się nie popisał, chociaż cenię go jako aktora). Miejscami ten film wyglądał jak Bond w nowym ,,surrealistycznym" wydaniu.

Moja ostateczna ocena to 6,5/10 i proszę widzów by nie oceniali go przez pryzmat opini innych i szumu jaki powstał wokół tej produkcji.

ocenił(a) film na 9
jax1992

"film jest dobry, ale gra aktorów jest na niskim poziomie" - doprawdy genialna argumentacja, bez komentarza. Cóż takiego cię raziłSzkoda, że twoje wypociny w ogóle nie traktują o warstwie technicznej czy dźwiękowej (Hans Zimmer !) filmu "znawco" od siedmiu boleści.

ocenił(a) film na 9
jax1992

"film jest dobry, ale gra aktorów jest na niskim poziomie" - doprawdy genialna argumentacja, bez komentarza. Cóż takiego cię uraziło w grze aktorskiej DiCaprio czy np. Toma Hardy'ego ? Co to za krytyka bez argumentów ?! Szkoda, że twoje wypociny w ogóle nie traktują o warstwie technicznej czy dźwiękowej (Hans Zimmer !) filmu,"znawco" od siedmiu boleści.

ocenił(a) film na 9
laik_filmowy

bo ten Dicaprio zupelnie nie pasuje, dziecko z niego i tyle

UPADLY_WIDZ

hahaha rozwalił mnie ten komentarz haha

jax1992

"Gra aktorów była na niskim poziomie"
Podaj mi tytuł superprodukcji, w której była lepsza obsada. Może w paru była na podobnym poziomie. Jak dla mnie aktorstwo jest największą zaletą "Incepcji". A przypominając sobie recenzje różnych krytyków, nie jestem w tym odosobniony.

ocenił(a) film na 7
Galadh

Nie krytykuje Di Caprio, gdyż uważam go za dobrego aktora, jednak nikt nie zaprzeczy, że większość swoich ról gra na tzw. jedno kopyto. Nawiązując do ataku laika_filmowego: TAK, doceniam stronę dźwiękową w takim stopniu, że nie mogę przestać słuchać soundtracku. Hans Zimmer jak zwykle stanął na wysokości zadania. Ten człowiek to geniusz w swojej dziedzinie.