Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Podobne filmy

ocenił(a) film na 9

Znacie jakieś podobne filmy do "Incepcji''?

Alitka_tv

Trance

Xander_

"Kod nieśmiertelności" http://www.filmweb.pl/film/Kod+nieśmiertelności-2011-418967

ocenił(a) film na 4
Alitka_tv

Polecam ci produkcje Donnie Darko.To taka męska Alicja w krainie czarów opierająca się na podróżach w czasie ;)

ocenił(a) film na 8
Alitka_tv

Paprika - manga. Incepcja jest ewidentnie inspirowana tym filmem. Nie nazwałbym tego plagiatem, ale...

ocenił(a) film na 9
Alitka_tv

Donnie Darko
Efekt motyla
Mr. Nobody

ocenił(a) film na 10
Alitka_tv

Efekt Motyla
Sucker Punch
Donnie Darko
Parnassus
Planeta Małp
Labirynt Fauna

ocenił(a) film na 10
Alitka_tv

jeszcze można zaliczyć do takiego filmu Numer 23 i Atlas Chmur

użytkownik usunięty
Alitka_tv

Pan Tadeusz

ocenił(a) film na 7
Alitka_tv

Matrix - jestem zaskoczona, że nikt tego jeszcze nie napisał.

ocenił(a) film na 8
Alitka_tv

Iluzja - podobny w tym kontekście, że o co chodzi dowiadujemy się pod koniec ;) Warty obejrzenia, zarówno jak Atlas chmur, który już ktoś wspomniał.

ocenił(a) film na 10
hinea

polecam Prestiż

ocenił(a) film na 2
Alitka_tv

Trzynaste piętro, Mroczne miasto.

ocenił(a) film na 10
Alitka_tv

wyspa tajemnic

ocenił(a) film na 4
prezident

poszukaj w innych filmach Nolana ,ten debil tylko moze cos takle sprzedac wiec nie ma zadnych innych filmow poza ta filmografia glupka ktory wzial sie za rezyserowanie a nadaje sie do krecenia reklam jak ten rezyser od ... no ten co to z tom Cruise nakrecil film ze on ma zone o ktorej nie wie ona mu przylatuje z kosmosu pozniej maja dziecko pozniej sa w przeszlosci pozniej film sie konczy i jest do dupy aaaahhh
przypomnialem sobie Niepamiec ... straszna siaratak samo jak Elysium i te gowno ,trzeba tepic takie hujowe filmy zeby juz takiego gowna nie robili.

ocenił(a) film na 4
Alitka_tv

ten film to siara 0/0 nadaje sie dla pokemonow miedzy podwieczorkiem a wieczorynka bez zdolnosci do krytycznego podejscia... tak wiem Buli balwanek ze sniegu tez wam sie podobal ... nie piszcie ze ten film jest dobry bo jest do dupy

ocenił(a) film na 9
reoms2

a może jakieś argumenty ?

ocenił(a) film na 4
Alitka_tv

ja znam podobne filmy

smerfy
pikachu
cubasa
kaczor-donald
scoobydoobydoo
lucky luke
itp

ocenił(a) film na 9
reoms2

Świetna argumentacja...

ocenił(a) film na 4
Alitka_tv

"D przytarles mi nosa

ocenił(a) film na 8
reoms2

MASZ COŚ DO SMERFÓW?????????????????!

reoms2

Nie, lepiej dać cienkiemu Avatarowi 9/10 :D Człowieku ośmieszasz się. Mówisz że incepcja jest banalna a Avatar to może jakiś ambinty jest ? :D

Alitka_tv

12 małp