Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650957
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Przereklamowany gniot.

użytkownik usunięty

Owszem cenie Leonardo diCaprio ale powiem szczerze ze incepcja jest przereklamowanym pseudo filmem z ktorego robi sie wielkie kino. Wg mnie wystarczy stworzyc fabule oparta na snach, wizjach bla bla, dodac do tego kilka scen akcji i pozwalac czarnej masie znafcuf kinematografii zachwycac sie takim belkotem i snuc hipotezy, domysly itp na temat dualizmow ludzkiej osobowosci i tak dalej. Ja nie dalem sie na to nabrac!!!

ocenił(a) film na 9

Ale co w związku z tym? Chcesz medal?

Faktycznie .... film jest przereklamowany ( 6/10 i nic więcej ... ) Wyspa Tajemnic dużo lepsza !

użytkownik usunięty
mlyncon

Poprostu dzisiaj rozsmieszyla mnie dyskusja dwojga ludzi na temat filmow D.Lyncha. Obnosili sie wielce chwalac ze jego filmografie maja w jednym paluszku a generalnie nie rozumieli ani jednego z jego dziel. Tak samo jest z incepcja. Wielcy recenzenci i znawcy sztuki filmowej wypowiadaja sie na temat filmu ktory jest przecietny, robiac z niego dzielo ponadczasowe. Haha. DObrze ze nikt w tym sennym belkocie sie nie zmoczyl albo nie spadl z lozka.

ocenił(a) film na 9

Plebs lubiący tego typu filmy nie bedzie dyskutował przecież ze znawcą. Za wysokie progi. Udaj sie więc w bardziej godne siebie miejsce zamiast szermować tutaj wyblakłymi hasełkami, bo nie powiedziałeś nic odkrywczego - tak jak filmy, które "krytykujesz". yo!