Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Rewelacja 10/10

ocenił(a) film na 10

Byłem wczoraj w kinie na premierze ...
To jest jeden z takich filmów do którego będzie się wracać żeby odkryć nowe szczegóły ...
Szczerze polecam ten film ...
Dodany do ulubionych !!!

ocenił(a) film na 8
spajk

true, mocne 8/10.

spajk

Zgadzam się. Sama już jutro wybieram się po raz drugi do kina :)

Wszystko w tym filmie było genialne: świetna ścieżka dźwiękowa, znakomite efekty specjalne, fenomenalna obsada z DiCaprio, Gordonem-Levittem i Hardym na czele.

ocenił(a) film na 9
Purslane

Hehe ,widze ze film na prawde Cie zafascynowal jezeli idzesz 2 raz do kina :P

ocenił(a) film na 9
tomibiks

Ja również idę drugi raz w poniedziałek. Wielu scen już dokładnie nie pamiętam i wolę sobie wszystko utrwalić . A poza tym to czysta przyjemność :D Kto wie, może pójdę i trzeci raz. Jak mam już wydawać kasę to wolę na coś dobrego :D

ocenił(a) film na 10
Georgiana_

Ja ide dzisiaj *_* a czy poje 2 raz to zobaczymy ...;)

ocenił(a) film na 9
BoroJwr

To miłego seansu :D

Georgiana_

Dokładnie, jak wydawać kasę, to na coś dobrego. Powiem więcej - na coś, w tym wypadku, fenomenalnego! :)

ocenił(a) film na 9
Purslane

Jak na razie według mnie najlepsze filmy tego roku to "Wyspa tajemnic" i "Incepcja".
To podejrzane. Jak w Mistrzostwach Świata w piłce nożnej od początku kibicowałam Hiszpanii i Holandii to obie drużyny znalazły się w finale :D
A teraz oba filmy, które mi się spodobały są w czołówce :D

Georgiana_

"Wyspa tajemnic", o tak! Niesamowity Leonardo!

Ja od początku kibicowałam Hiszpanii, no i stało się, wygrali :)

ocenił(a) film na 10
Purslane

Ja jutro idę drugi raz :) A powiem wam, że baardzo rzadko oglądam filmy kilkakrotnie ( w kinie). Incepcja rozwaliła mnie na łopatki i nie ma bata, wydam ostatni grosz na bilety... :)

ocenił(a) film na 9
eR_pold

Warto zapłacić za ten film sporo. Na Mrocznego Rycerza kupowałem bilet 7 razy, teraz chodzę do Multikina z kartą 36,6 więc mam bilet za sms. Polecam.