Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Moim zdaniem film słaby. Pomysł może był dobry, ale w filmie panuje pomieszanie z poplątaniem.
Przyznam się, że w pewnym momencie całkiem się pogubiłem i zniechęciłem do tego filmu. Jak
dla mnie autor chciał pokazać za dużo rzeczy za jednym zamachem.

kazacker

Moim zdaniem nie jest wcale chaotyczny, jedynie ciężki do zrozumienia. Ale to mnie właśnie w tym filmie urzekło - że dochodzi nie do wszystkich ludzi.

ocenił(a) film na 10
kazacker

To że nie rozumiesz filmu nie oznacza że jest on słaby tylko że nie jesteś wstanie go zrozumieć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Jaroslaw_Paladyn

Jaroslaw_Paladyn: swoją wypowiedzią udowodniłeś swój "wysoki" poziom :]

użytkownik usunięty
kazacker

Hahahh
ale cie pojechał ..

Niech sobie tak myśli :D. Śmiać mi się chce z takich pionków, którzy żyją z wyżywania się przed monitorem i obrażania innych, a ich opinie mam w głębokim poważaniu.

użytkownik usunięty
kazacker

jakiś dzieciak pewnie ....

ocenił(a) film na 10
Jaroslaw_Paladyn

Ty jesteś pewnie Kula Daje Fula ten "PRO" raper :D.

Jaroslaw_Paladyn

Jaroslaw_Paladyn przestałbyś się już ośmieszać, bo aż się przykro robi. Twój nick sugeruje, że jesteś dzieckiem tibii&metina i dodatkowo brakuje Ci inteligencji. Nie wiem czy zauważyłeś, ale raper jak robi diss, to zna drugą osobę i na tej podstawie może jej wytknąć różne rzeczy. Z całym szacunkiem, ale Ty nic o mnie nie wiesz, więc twoje wypociny ciężko by było nazwać dissem. Idź sobie wbić lvl w jakiejś gierce, bo zaczyna Ci się coś rzucać na mózg. Pozdro. To była moja ostatnia wypowiedź pod Twoim adresem, bo szkoda na ciebie słów.

ocenił(a) film na 10
kazacker

Po 1 "nie karmić trolla" a po 2 może zaczniecie pisać na temat Incepcji ?

użytkownik usunięty
Jaroslaw_Paladyn

WOW .... ostro .... koleś sie już poskładał

ocenił(a) film na 7
kazacker

Przecież ten film jest spójny.

ocenił(a) film na 9
kazacker

Film jest prosty i logiczny,a ty się pogubiłeś.Jak dziecko,które rzuca szachami bo "są głupie". Szukasz współczucia?Pomocy?Nie mam pojęcia o co ci chodzi.Ten post to jakieś wołanie o pomoc?Chciałeś pojechać po filmie,a sam się wystawiłeś.Bystry nie jesteś.bez urazy

llama777

Mam prawo do swojego zdania i uważam, że ten film jest kiepski. Dziwią mnie zachwyty nad nim, bo wszystko w nim jest pomieszane. Nie jestem bystry, bo nie zrozumiałem filmu ? Ciekawa teoria. Moim zdaniem brak zrozumienia filmu wcale nie świadczy o małej inteligencji odbiorcy i równie dobrze mogę odbić argument, że niezrozumiały film jest spowodowany głupotą autora, który nie potrafił w przejrzysty sposób oddać swoich "wizji". Nie jestem jedyną osobą, która jedzie po tym filmie, więc dziwi mnie Twoja odpowiedź. Nie szukam współczucia i pomocy, tylko wyrażam swoją opinię, bo od tego jest forum i jeżeli tego nie rozumiesz, to raczej Ty nie jesteś bystra - bez urazy ;)

kazacker

I bardzo dobrze. Jak najwięcej przekazu, ja nie zauważyłem żadnego chaosu.