Moim zdaniem film słaby. Pomysł może był dobry, ale w filmie panuje pomieszanie z poplątaniem.
Przyznam się, że w pewnym momencie całkiem się pogubiłem i zniechęciłem do tego filmu. Jak
dla mnie autor chciał pokazać za dużo rzeczy za jednym zamachem.
Moim zdaniem nie jest wcale chaotyczny, jedynie ciężki do zrozumienia. Ale to mnie właśnie w tym filmie urzekło - że dochodzi nie do wszystkich ludzi.
To że nie rozumiesz filmu nie oznacza że jest on słaby tylko że nie jesteś wstanie go zrozumieć.
Niech sobie tak myśli :D. Śmiać mi się chce z takich pionków, którzy żyją z wyżywania się przed monitorem i obrażania innych, a ich opinie mam w głębokim poważaniu.
Jaroslaw_Paladyn przestałbyś się już ośmieszać, bo aż się przykro robi. Twój nick sugeruje, że jesteś dzieckiem tibii&metina i dodatkowo brakuje Ci inteligencji. Nie wiem czy zauważyłeś, ale raper jak robi diss, to zna drugą osobę i na tej podstawie może jej wytknąć różne rzeczy. Z całym szacunkiem, ale Ty nic o mnie nie wiesz, więc twoje wypociny ciężko by było nazwać dissem. Idź sobie wbić lvl w jakiejś gierce, bo zaczyna Ci się coś rzucać na mózg. Pozdro. To była moja ostatnia wypowiedź pod Twoim adresem, bo szkoda na ciebie słów.
Film jest prosty i logiczny,a ty się pogubiłeś.Jak dziecko,które rzuca szachami bo "są głupie". Szukasz współczucia?Pomocy?Nie mam pojęcia o co ci chodzi.Ten post to jakieś wołanie o pomoc?Chciałeś pojechać po filmie,a sam się wystawiłeś.Bystry nie jesteś.bez urazy
Mam prawo do swojego zdania i uważam, że ten film jest kiepski. Dziwią mnie zachwyty nad nim, bo wszystko w nim jest pomieszane. Nie jestem bystry, bo nie zrozumiałem filmu ? Ciekawa teoria. Moim zdaniem brak zrozumienia filmu wcale nie świadczy o małej inteligencji odbiorcy i równie dobrze mogę odbić argument, że niezrozumiały film jest spowodowany głupotą autora, który nie potrafił w przejrzysty sposób oddać swoich "wizji". Nie jestem jedyną osobą, która jedzie po tym filmie, więc dziwi mnie Twoja odpowiedź. Nie szukam współczucia i pomocy, tylko wyrażam swoją opinię, bo od tego jest forum i jeżeli tego nie rozumiesz, to raczej Ty nie jesteś bystra - bez urazy ;)