Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650864
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Warto isc do kina dla wrazenia po obejrzeniu seansu,kiedy nic nie wydaje sie realne,a tak wogole zmarnowany potencjal,moglo byc lepiej do tego ciekawego scenariusza,slaba obsada(glownie chodzi o Dicaprio)brak ciaglosci klimatu,bezsensowne strzelaniny.
Mozna sie bylo spodziewac wiecej po tworcy Memento.

użytkownik usunięty
kilanek

Dlaczego Twoim zdaniem DiCaprio jest słaby w tym filmie? Podobnie jak w Shutter Island zagrał bardzo dobrze. Ja osobiście ten film postrzegam zupełnie inaczej niż tylko i wylącznie jako kino akcji, choć niewątpliwie akcja jest dosyć ważnym elementem tego filmu.

DiCaprio jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorow! Dziwie sie,ze na filmwebie jest tak nisko w TOP.
Zagral fenomenalnie w : Zlap mnie,jesli potrafisz, Titanicu, Shutter Island. Rozumiem,ze zazdrosc zzera,bo Leo jest przystojny. Mam nadzieje,ze za Incepcje dostanie Oscara,nalezy mu sie. :)

ocenił(a) film na 8
kilanek

Nie twierdze,ze Leo jest zly,byl swietny jako nastolatek,teraz jest tylko przecietny

użytkownik usunięty
kilanek

A mi się wydaje, że akurat w jego przypadku jest inaczej - teraz jest aktorem lepszym niż był wcześniej. Nastolatkiem wiecznie nie można być i wydaje mi się, że przez role jakie dostaje teraz może pokazać swój kunszt jako aktor, który potrafi wcielić się w wiele ról. Pokazują to chociażby role w dwóch tegorocznych filmach.

ocenił(a) film na 9

zgadzam się teraz jest dużo lepszy niż był jako dzieciak, a tak na marginesie to jego twarz chyba nigdy się nie zestarzeje :D farciarz