Warto isc do kina dla wrazenia po obejrzeniu seansu,kiedy nic nie wydaje sie realne,a tak wogole zmarnowany potencjal,moglo byc lepiej do tego ciekawego scenariusza,slaba obsada(glownie chodzi o Dicaprio)brak ciaglosci klimatu,bezsensowne strzelaniny.
Mozna sie bylo spodziewac wiecej po tworcy Memento.
Dlaczego Twoim zdaniem DiCaprio jest słaby w tym filmie? Podobnie jak w Shutter Island zagrał bardzo dobrze. Ja osobiście ten film postrzegam zupełnie inaczej niż tylko i wylącznie jako kino akcji, choć niewątpliwie akcja jest dosyć ważnym elementem tego filmu.
DiCaprio jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorow! Dziwie sie,ze na filmwebie jest tak nisko w TOP.
Zagral fenomenalnie w : Zlap mnie,jesli potrafisz, Titanicu, Shutter Island. Rozumiem,ze zazdrosc zzera,bo Leo jest przystojny. Mam nadzieje,ze za Incepcje dostanie Oscara,nalezy mu sie. :)
Nie twierdze,ze Leo jest zly,byl swietny jako nastolatek,teraz jest tylko przecietny
A mi się wydaje, że akurat w jego przypadku jest inaczej - teraz jest aktorem lepszym niż był wcześniej. Nastolatkiem wiecznie nie można być i wydaje mi się, że przez role jakie dostaje teraz może pokazać swój kunszt jako aktor, który potrafi wcielić się w wiele ról. Pokazują to chociażby role w dwóch tegorocznych filmach.