Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650827
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Soundtrack

ocenił(a) film na 10

http://www.youtube.com/watch?v=sRszF0EoLEc&annotation_id=annotation_998255&featu re=iv

Nie mam pytań co do soundtracku :))

ocenił(a) film na 9
damek1690

Przykro mi, ale to tylko do trailera zostało użyte :)

Soundtracka nie usłyszymy zanim film nie wyjdzie

rAd_

Potwierdzam, te kawałki są tylko do trailerów.

Soundtrack wychodzi ponoć 13. lipca, mam nadzieję, że szybko usłyszymy jakieś próbki.

damek1690

Śmierdzi mi tu Oskarem za ścieżkę dźwiękową.

ocenił(a) film na 8
damek1690

Czy będzie Oscar/nominacja za ścieżkę to będziemy się zastanawiać jak pojawi się film. Natomiast na pewno będzie nominacja za dźwięk - oglądałem trailer w kinie i jakość była lepsza niż w Robin Hoodzie - wgniata w fotel..

W ogóle mam wrażenie, że na ten aspekt nie zwraca się ostatnio uwagi. Świetny dźwięk miały Bękarty, ale już Robin i Avatar nie powalał(wszystkie widziałem w kinie).

ocenił(a) film na 9
krzychun

Może zależeć od kina, ja na temat udźwiękowienia na Avatarze złego słowa powiedzieć nie mogę, a Bękarty widziałem na DVD

A co do trailera
Mi w Heliosie w BB przed Iron Manem 2 puścili go przy włączonym świetle i ze ściszonym dźwiękiem... Już bardziej powala mnie w domu na 19'' monitorze

rAd_

Nolan rzeczywiście dopracowuje dźwięk - zasłużony oscar dla TDK.

Panowie, mówicie, że trailer 3. puszczają już w polskich kinach? Będzie trzeba się na coś wybrać... :)

ocenił(a) film na 9
Galadh

Nikt nie mówił, że to trailer 3 :) U mnie był chyba 1, nie pamiętam

ocenił(a) film na 8
damek1690

Niet, w kinie widziałem trailer 2, przed Sherlockiem . Właśnie jak szedłem na Robina miałem nadzieję że puszczą trójkę ale nie było.

damek1690

czy ktoś wie może czy tą muzykę z trailerów można gdziekolwiek ściągnąć? szukałam już trochę ale nic nie znalazłam:(

ocenił(a) film na 10
czarna_ofca89

Ja również,nie mogę znaleźć.Zdziwko mnie troszkę chapło jak się potwierdziło,że to nie muzyka Zimmera bo jest w 100% w jego stylu.Widocznie autor wzorował się na niemcu,Mam tylko nadzieję,że score będzie tak dobry jak ten fragment trailerowy.Tego wam i sobie życzę :)