http://www.youtube.com/watch?v=sRszF0EoLEc&annotation_id=annotation_998255&featu re=iv
Nie mam pytań co do soundtracku :))
Przykro mi, ale to tylko do trailera zostało użyte :)
Soundtracka nie usłyszymy zanim film nie wyjdzie
Potwierdzam, te kawałki są tylko do trailerów.
Soundtrack wychodzi ponoć 13. lipca, mam nadzieję, że szybko usłyszymy jakieś próbki.
Czy będzie Oscar/nominacja za ścieżkę to będziemy się zastanawiać jak pojawi się film. Natomiast na pewno będzie nominacja za dźwięk - oglądałem trailer w kinie i jakość była lepsza niż w Robin Hoodzie - wgniata w fotel..
W ogóle mam wrażenie, że na ten aspekt nie zwraca się ostatnio uwagi. Świetny dźwięk miały Bękarty, ale już Robin i Avatar nie powalał(wszystkie widziałem w kinie).
Może zależeć od kina, ja na temat udźwiękowienia na Avatarze złego słowa powiedzieć nie mogę, a Bękarty widziałem na DVD
A co do trailera
Mi w Heliosie w BB przed Iron Manem 2 puścili go przy włączonym świetle i ze ściszonym dźwiękiem... Już bardziej powala mnie w domu na 19'' monitorze
Nolan rzeczywiście dopracowuje dźwięk - zasłużony oscar dla TDK.
Panowie, mówicie, że trailer 3. puszczają już w polskich kinach? Będzie trzeba się na coś wybrać... :)
Niet, w kinie widziałem trailer 2, przed Sherlockiem . Właśnie jak szedłem na Robina miałem nadzieję że puszczą trójkę ale nie było.
czy ktoś wie może czy tą muzykę z trailerów można gdziekolwiek ściągnąć? szukałam już trochę ale nic nie znalazłam:(