Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650929
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Mam pytanie o co chodziło dokładnie z Fischerem co oni mieli zdobyć czy co zrobić , bo w momencie jak o tym była mowa dostałem sms i się zagapiłem a właśnie dla Fishera oni zrobili tą Incepcje a na końcu on patrzy na ten swój wiatraczek z dzieciństwa i tyle.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Chodziło o to, żeby wmówić Fischerowi, że jest gejem - spdobał Cobbowi. Na końcu jest taka scena - Fischer uśmiecha się, a Cobb wraca szczęśliwy do domu, do rodziny, bo wie, że na coming out jeszcze za wczesnie, ale incepcja się udała.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Saito chciał, żeby Fischer Jr. który przejmował po ojcu korporację, doprowadził do jej rozpadu, więc drogą incepcji wmówiono mu, że wuj jest zły, ojciec dobry, a tak w ogóle to powinien zrobić coś samemu.

ocenił(a) film na 9
arekrem

Oj, to chyba coś źle zrozumiałem...

GodFella

GodFella niezłe :D Tak już sobie przypominam o tym rozpadzie korporacji ale w końcu mu chyba nie wyszło bo nie wyjaśnili tej sprawy.

ocenił(a) film na 9
GodFella

Nie...Ja zrozumiałam tak samo. A Eames chciał się zemścić na Cobbie (za to, że on odrzucił jego miłość) i poderwał Arthura-najlepszego frienda Cobba, nie?

ocenił(a) film na 9
Georgiana_

To w takim razie Ariadne próbuje Cobba wyciągnąć z homoseksualnych macek szajki? Co na to Saito?

ocenił(a) film na 9
arekrem

Saito chce "przelecieć" Cobba i dlatego wymyślił podstęp z Incepcją. I specjalnie umarł, bo myślał, że Cobb z nim spędzi kilkadziesiąt lat w limbo.

użytkownik usunięty
arekrem

Saito stoi za całą intrygą , gdyż chce mieć Cobba tylko dla siebie .

ocenił(a) film na 8

Lecho 1523... Podaj nr komóry - odpowiedź wyślę Ci SMS-em...

stefan_rad

O stefan :D ty to wiesz wszystko bo z przyszłości jesteś , z tym numerem to żart czy co xD. Od początku było widać że Saito planuję coś jeszcze , a bohater Lewita taki zazdrosny że nie mógł iść z nimi i nie wiadomo co tam z nimi robił jak spali ich związywał :D

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

naprawdę, dzięki wam odkryłam prawdziwy sens tego filmu xD