Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650929
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Usunięty temat

ocenił(a) film na 7

Dlaczego usunięto mój temat na tym forum??

ocenił(a) film na 9
None200

Może był niezgodny z regulaminem?

None200

ten o ćwierćinteligentach był twój? to w takim razie mnie to nie dziwi, trzeba było pisać o filmie :P

ocenił(a) film na 7
None200

nie, mój temat traktował o socjologicznym fenomenie avatara i incepcji .

ocenił(a) film na 7
None200

A kiedy go usunięto?

Oshin

widziałem rano, tytuł Avatar 2 chyba, moze ktoś myślła że się pomyliłeś

None200

Dobrze, ze ktoś się wziął za usuwanie tych prostackich tematów. Widzę, że inne też usunięto, w których to prowokatorzy wystawiali ocenę 1/10 i pisali wielkimi literami "film to DNO, wystawiajcie ocenę 1" Powinnie bana jeszcze nałożyć na takiego delikwenta :) wyraźnie było widać, że konto założone było tylko po to by sprowokować ludzi. W ocenach były dwa filmy "2012" 10/10 oraz Incepcja 1/10 :)

ocenił(a) film na 9
None200

Widocznie zaspany moderator zobaczył w tytule "Avatar2", stwierdził, że to prowokacja i usunął, nie doczytawszy. A szkoda, bo teraz nie wiem czy GodFella przystał na kompromis co do "Avatara" czy nie ;)

ocenił(a) film na 7
David_Ames

Szkoda, że nie zdążyłam przeczytać.

ocenił(a) film na 7
David_Ames

tytuł tematu powinien przykuwać uwagę stąd taki a nie inny, zresztą paralela z avatarem została tam uzasadniona.
po raz kolejny filmweb pokazał że to straszna amatorszczyzna i po raz kolejny przekonałem że wchodzenie w jakiekolwiek dyskusje(czytanie, pisanie) na forach głównych to porażka na całej linii.

ocenił(a) film na 9
None200

Nie przesadzaj None, jak dla mnie to zwykła pomyłka, wczuj się w role moderatora forów z filmami z natłokiem komentarzy. Nie jesteś w stanie nie stracić nerwów. W ferworze walki z trollami zawsze może zdarzyć się pomyłka.

ocenił(a) film na 7
David_Ames

jakich znowu nerwów? im to wali czy coś skasują bo nie są za to odpowiedzialni. więc nawet się nie wysilają na rzetelną kontrolę.

ocenił(a) film na 9
None200

kurde faktycznie porąbana cenzura...

też się w tym wątku wypowiadałam, był on bardzo ciekawy