ten o ćwierćinteligentach był twój? to w takim razie mnie to nie dziwi, trzeba było pisać o filmie :P
Dobrze, ze ktoś się wziął za usuwanie tych prostackich tematów. Widzę, że inne też usunięto, w których to prowokatorzy wystawiali ocenę 1/10 i pisali wielkimi literami "film to DNO, wystawiajcie ocenę 1" Powinnie bana jeszcze nałożyć na takiego delikwenta :) wyraźnie było widać, że konto założone było tylko po to by sprowokować ludzi. W ocenach były dwa filmy "2012" 10/10 oraz Incepcja 1/10 :)
Widocznie zaspany moderator zobaczył w tytule "Avatar2", stwierdził, że to prowokacja i usunął, nie doczytawszy. A szkoda, bo teraz nie wiem czy GodFella przystał na kompromis co do "Avatara" czy nie ;)
tytuł tematu powinien przykuwać uwagę stąd taki a nie inny, zresztą paralela z avatarem została tam uzasadniona.
po raz kolejny filmweb pokazał że to straszna amatorszczyzna i po raz kolejny przekonałem że wchodzenie w jakiekolwiek dyskusje(czytanie, pisanie) na forach głównych to porażka na całej linii.
Nie przesadzaj None, jak dla mnie to zwykła pomyłka, wczuj się w role moderatora forów z filmami z natłokiem komentarzy. Nie jesteś w stanie nie stracić nerwów. W ferworze walki z trollami zawsze może zdarzyć się pomyłka.
jakich znowu nerwów? im to wali czy coś skasują bo nie są za to odpowiedzialni. więc nawet się nie wysilają na rzetelną kontrolę.