Jestem swiezo po seansie. cos niesamowitego... efekty nie przytlaczaja lecz nadaja smaku filmowi. muzyka genialna... Zimmer jest mistrzem. gra aktorow swietna, DiCaprio poraz kolejny udowadnia ze nalezy do czołowki aktorow amerykanskich. po Wyspie Skazańców, Infiltracji i Krwawym Diamencie kolejna swietna rola. Pomysl filmu jak i wykonanie naprawde olsniewajace. Nolan to geniusz a jego filmy przechodza do historii kinomatografii, swoj talent potwierdzil w Memento, serii o Batmanie a Incepcja to naprawde swietny film na jego koncie. Incepcja mimo ze to wymyslona historia sklania nad refleksja czym sa sny i jak bardzo sen moze stac sie jawa... sam zastanawiam sie teraz a jednoczesnie obawiam sie czy fabula filmu kiedys moze podsunac mysl wykorzystania snow do niecnych celow. Widac tutaj bowiem jak na dloni pewnego rodzaju akt terroryzmu... ogolnie rzecz ujmujac film "wysokich lotow".
W zupełności popieram!! Jak będe miec chwile to zajme się odpowiedziami na te negatywne komentarze które mnie rozdupiają totalnie! Film jest gienialny i przejdzie do hostorii!!!!
Popieram Cię w 100%. Uważam dokładnie to samo. Nolan jest geniuszem a każdy jego film to istne acydzieło. Myzyka, gra aktorów, montaz, scenariusz po prostu wszystko dopracowane do perfekcji. Od wczoraj kiedy obejrzałam ten film w kinie nie mogę zebrać myśli nad niczym. Film wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Zawsze po filmach Nolana wychodzę z kina totalnie poruszona. Jego filmy to istna incepcja z kapitalnym prestiżem!