Sam się tym filmem trochę jarałem. Jeszcze rok temu czy półtora. Teraz, po wielu powtórkach stwierdzę z czystym sumieniem, że to arcydziełem na pewno nie jest. Nawet nie jest to film dobry. Zwykła papka przeładowana akcją. Za mało surrealizmu, za dużo strzelania. No ale nie ma to jak wyzywanie ludzi od idiotów i zaganianie ich do Transformersów, że im się ich ukochany film nie podobał. W stosunku do tych którzy doszukują się tu głębi (hahahah) też mogę użyć bardzo krzywdzącego epitetu.
chyba sprobuje obejrzec do konca ten film,ale tematyka tego jest banalna i nie lubie takich banalnych filmow.No ze w snie robia cos tam cos tam i wogole rola Levita mi sie nie podoba.Wyglada jakby grupka dzieciakow biegala i dzialy sie rozne nienormalne rzeczy bez ladu i skladu.
Tematyka banalna? Tematyke banalną to masz w Głupi i głupszy i tego pokroju filmidełkach. Jak się ogląda film i liczy tylko na wybuchy to przykro mi. Chociaż trochę musisz mózg wysilić, żeby ogarnąć ten film. Czyli nie dla ciebie. Jak masz oceniać na 4 tylko dlatego ze jestes za glupi to nie oceniaj w ogole.
No bo pomysl zeby zaszczepiac sny czy cos tam jakies glupoty to jest do bani.Czemu po prostu ten glowny pohater nie wyslal emaila do tego goscia co mu tam chcial wszepic ta incepcje? Np mogl wyslac emaila albo nawet wynajac kogos od massmailingu zeby mu zaspamil skrzynke pocztowa tymi emailami z ta incepcja to tak samo by mu wszczepil tą mysl.
Np. jak sie umawiasz ze znajomymi to wysylasz im email czy wszczepiasz im incepcje w snach? no wlasnie wiec to jest niepraktyczne,banalne i bez sensu z ta incepcja.
nie zrozumiem ,ten film to dno ,zupelnie bez sensu ladu i skladu ,jakies fanaberie rezysera ktoremu sie popi**dolilo we lbie dlatego ja odrozniam dobre filmy od zlych bo mam jakies pojecie.Zazdroszcze wam tego popcornowego podejscia do kazdego gowna ktore pokazuja w kinie.Szajs koniec kropka.
Jak mówiłem...na tym filmie trzeba używać mózgu, bez tego wyjdzie sama papka. Tak jak w twoim przypadku.
Popcornowe podejście do kina? Możesz rozjaśnić?
Malo jest filmow ktore mi nie odpowiadaja tematyka ale w tym filmie caly ten pomysl jst taki durny i wogole,film na poziomie Zmierzch w ktorym tez nie wiem o co chodzi bo nie dalem rady obejrzec do konca.Ale 4./10 dam skoro tak wam sie podobal.
Po pierwsze to pisze się "w ogóle",
Po drugie, to żeby zrozumieć o co w tym filmie chodzi, trzeba go obejrzeć w całości.
Po trzecie oceniaj film według własnych kryteriów, a nie dlatego, że "tak wam się podobał"
Pomysł na film jest rewelacyjny. Porównując go do zmierzchu sam sobie wystawiasz opinię o swej ignorancji i niewiedzy nt. Incepcji. Miłego oglądania.
lol dobra dawka pokemanskiegop pie_rdol_ dla 13 latkow ktorych zdaniem ten film jest dobry
dziekujnia
wolalbym dac 50 zl biednemu niz isc na ten hu_j film