Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

najslabszy chyba film z DiCaprio,jakies sny lol

reoms2

"jakies sny lol"
I wszystko jasne...

użytkownik usunięty
reoms2

"wytrzymalem 20 min"

no i świetnie,kolejny idiota

użytkownik usunięty
reoms2

Ile masz lat ?
Idz obejrzyj transformersy . Hahahahahahah

ocenił(a) film na 10
reoms2

o losie widzisz i nie grzmisz, ten film to arcydzieło

ocenił(a) film na 5
reoms2

Sam się tym filmem trochę jarałem. Jeszcze rok temu czy półtora. Teraz, po wielu powtórkach stwierdzę z czystym sumieniem, że to arcydziełem na pewno nie jest. Nawet nie jest to film dobry. Zwykła papka przeładowana akcją. Za mało surrealizmu, za dużo strzelania. No ale nie ma to jak wyzywanie ludzi od idiotów i zaganianie ich do Transformersów, że im się ich ukochany film nie podobał. W stosunku do tych którzy doszukują się tu głębi (hahahah) też mogę użyć bardzo krzywdzącego epitetu.

Banana_Power

Ja akurat nikogo nie obraziłem, ale stwierdzenie "jakies sny lol" mówi samo za siebie.

ocenił(a) film na 5
TheMartino07

crystian890 i sully_avatar

Banana_Power

Oni akurat tak.

ocenił(a) film na 10
reoms2

Nie widziałem że dzieci z przedszkola mają konta na filmwebie :-p

ocenił(a) film na 4
reoms2

chyba sprobuje obejrzec do konca ten film,ale tematyka tego jest banalna i nie lubie takich banalnych filmow.No ze w snie robia cos tam cos tam i wogole rola Levita mi sie nie podoba.Wyglada jakby grupka dzieciakow biegala i dzialy sie rozne nienormalne rzeczy bez ladu i skladu.

reoms2

Tematyka banalna? Tematyke banalną to masz w Głupi i głupszy i tego pokroju filmidełkach. Jak się ogląda film i liczy tylko na wybuchy to przykro mi. Chociaż trochę musisz mózg wysilić, żeby ogarnąć ten film. Czyli nie dla ciebie. Jak masz oceniać na 4 tylko dlatego ze jestes za glupi to nie oceniaj w ogole.

ocenił(a) film na 4
dani2706

No bo pomysl zeby zaszczepiac sny czy cos tam jakies glupoty to jest do bani.Czemu po prostu ten glowny pohater nie wyslal emaila do tego goscia co mu tam chcial wszepic ta incepcje? Np mogl wyslac emaila albo nawet wynajac kogos od massmailingu zeby mu zaspamil skrzynke pocztowa tymi emailami z ta incepcja to tak samo by mu wszczepil tą mysl.

Np. jak sie umawiasz ze znajomymi to wysylasz im email czy wszczepiasz im incepcje w snach? no wlasnie wiec to jest niepraktyczne,banalne i bez sensu z ta incepcja.

reoms2

Dorośniesz - zrozumiesz...chyba. Nie oceniaj tego filmu, bo go nie zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
dani2706

nie zrozumiem ,ten film to dno ,zupelnie bez sensu ladu i skladu ,jakies fanaberie rezysera ktoremu sie popi**dolilo we lbie dlatego ja odrozniam dobre filmy od zlych bo mam jakies pojecie.Zazdroszcze wam tego popcornowego podejscia do kazdego gowna ktore pokazuja w kinie.Szajs koniec kropka.

reoms2

Jak mówiłem...na tym filmie trzeba używać mózgu, bez tego wyjdzie sama papka. Tak jak w twoim przypadku.

Popcornowe podejście do kina? Możesz rozjaśnić?

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
reoms2

Malo jest filmow ktore mi nie odpowiadaja tematyka ale w tym filmie caly ten pomysl jst taki durny i wogole,film na poziomie Zmierzch w ktorym tez nie wiem o co chodzi bo nie dalem rady obejrzec do konca.Ale 4./10 dam skoro tak wam sie podobal.

ocenił(a) film na 10
reoms2

Po pierwsze to pisze się "w ogóle",
Po drugie, to żeby zrozumieć o co w tym filmie chodzi, trzeba go obejrzeć w całości.
Po trzecie oceniaj film według własnych kryteriów, a nie dlatego, że "tak wam się podobał"
Pomysł na film jest rewelacyjny. Porównując go do zmierzchu sam sobie wystawiasz opinię o swej ignorancji i niewiedzy nt. Incepcji. Miłego oglądania.

ocenił(a) film na 10
reoms2

trzeba oglądać cały film a nie 20 min i trzeba umieć go zrozumieć

ocenił(a) film na 4
prezident

lol dobra dawka pokemanskiegop pie_rdol_ dla 13 latkow ktorych zdaniem ten film jest dobry

dziekujnia
wolalbym dac 50 zl biednemu niz isc na ten hu_j film

ocenił(a) film na 10
reoms2

idź trolu do przedszkola lubić dalej terminatora

ocenił(a) film na 10
reoms2

oglądasz pewnie pokemony i się nimi zachwycasz