http://www.youtube.com/watch?v=sRszF0EoLEc
A więc jednak to nie Hans... Cóż, życzyłbym sobie od niego czegoś przynajmniej na poziomie tej muzyki. Może jakieś próbki oficjalnego soundtracku wkrótce?
Dzięki wielkie! Normalna jakość :) Muzyka jest kapitalna, tylko kopiuje styl Hansa, stąd też pomyłki. Jak będziesz kiedyś przejeżdżał przez Czechowice to masz u mnie piwo ;)
:O Edycja jest dostępna :D
Jeszcze tylko utwór z 2 trailera :)
Też na początku, myślałem że muzyka z trailera to dzieło Hansa Zimmera, a tu proszę. Utwór z trailera wymiata. Liczę ze soundtrack z Incepcji będzie mroczny. Czekam na ten film z niecierpliwością. Pozdrawiam
Pytałem w komentarzach pod tym utworem, to mi odpisał Hemsey (ha! :D), że nie wie kto robił muzykę pod trailer 2. Za rrailer 1 odpowiada Mike Zarrin, a trailer 2 to tajemnica jakaś jest.
Sencit Music - muzyka do 2. trailera to ich robota, ale póki co zbytnio nie da się tego nigdzie znaleźć. :(
No właśnie, skąd? Sencit Music jest na pewno odpowiedzialny za Trailer 1, ale nigdzie nie widziałem autora do muzyki z Trailera 2 (poza Hansem Zimmerem, ale to już wiadomo, że to nie on).