Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650908
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Szczerze piszę że pierwszy raz w życiu wyszedłem w połowie filmu z kina o_O Ten film to kompletna bzdura, idąc na seans miałem nadzieje że film dorówna "Mrocznemu Rycerzowi" pod każdym względem wiedząc że to ten sam reżyser ale niestety. Wychodziłem z kina lekko wkurwiony. Lubie tego typu filmy ale ten to już kompletna paranoja. Wybaczcie mi że kogoś uraziłem ale to jest tylko moje zdanie. :) 4/10

ocenił(a) film na 8
michal_xp

Szczerze to dziwię się że wytrzymałeś do końca. Jeżeli nazywasz ten film bzdurą a Batmana nie, to jak ty mogłeś wytrzymać bez człowieka-batmana ani bez zmutowanych ludzi ?

Do tego to pismo "zajebiście", "wkurwiony". Gratulacje, pokazałeś dno. Coś jeszcze chcesz udowodnić ?

Piszesz bzdura bo pewnie gdy weszli w 2gi poziom już pewnie głowa ci eksplodowała od nadmiaru informacji i nie umiejąc przetwarzać wyszedłeś bo obawiałeś się trwałego uszkodzenia twojego ograniczonego mózgu.

Żałosny jesteś, nawet nie zostałeś do końca to nie oceniaj, po prostu nie obejrzałeś filmu. Czy może oglądało się przez internet i nie wytrzymałeś bo nic nie rozumiałeś i jakość była słaba ? A może limit na megaupload padł ?

Kretyn.

ocenił(a) film na 7
Thunderfist

to jest forum a nie obrażanie się :> zapamiętaj to, wyraziłem swoje zdanie jak Ci nie pasuje to trudno ale nie musisz mnie zaraz nazywać 'żałosnym' zrozumiano ?

ocenił(a) film na 9
michal_xp

Mi sie film ogolnie podobal ale poziom funboystwa na tym forum jest zenujacy...

ocenił(a) film na 9
Thunderfist

Zgadzam się. Oprócz tego "kretyna" i "żałosnego":)

ocenił(a) film na 9
michal_xp

Tak, mnie uraziłeś - a dokładniej mój gust, bo film mi się podobał.
Ale ok wyraziłeś swoją opinię, tak samo jak Thunderfist wyraził swoją o Tobie - to jego zdanie - miał prawo ;)

ocenił(a) film na 7
Tillig

"Ale ok wyraziłeś swoją opinię, tak samo jak Thunderfist wyraził swoją o Tobie - to jego zdanie - miał prawo ;)" - moim zdaniem to już przesada. To nie było wyrażanie zdania tylko jawne, bezpodstawne obrażanie. Na czym została oparta "opinia" Thunderfist na temat założyciela tematu, który, jak zakładam, pozostaje dla niego anonimowym internautą? Na nicku, czy obrazku przy nim? Ludzie - opanujcie się - nie znacie się i tylko dlatego, że ktoś ma odmienny pogląd na jakąś sprawę obrażacie się. To jest dopiero "żałosne"...

michal_xp

Powiedzmy szczerze: film fajny, ale nie nadzwyczajny. Temat dość świeży i OK. Ale, ale...właśnie - film rozdmuchany przez promocję - ukłony dla speców od marketingu i reklamy. Więc: żadne arcydzieło, film dobry ot co.

ocenił(a) film na 9
moscu

Tak to jest jak się ogląda wszystkie zwiastuny i śledzi każdy news z wypiekami na twarzy. Rozdmuchane oczekiwania, a potem się każdy dziwi nie wiadomo czemu.

Max_Damage

michal_xp - wyszedłeś w połowie seansu z kina, więc jak możesz oceniać cały film, który zawsze musi się rozkręcić, pomyśl co wygadujesz, za nim otworzysz usta. Polecam ci ponowne obejrzenie filmu, gdy wyjdzie na DVD w całości, może zmienisz zdanie.

Thunderfist - pokazałeś, że to ty jesteś "żałosnym kretynem", który tylko obraża innych użytkowników. Gadasz o jakichś zmutowanych ludziach, a to znaczy, że raczej w ogóle nie widziałeś "Mrocznego Rycerza" (dla mnie lepszego filmu od "Incepcji"). Zastanów się lepiej dziecko zanim odpowiesz komuś, w czyimś temacie. :P

ocenił(a) film na 7
Juby_

Juby to że napisałem że wyszedłem w połowie to trochę nie prawda oczywiście bo napisałem tak aby było szybciej a wyszedłem z kina wtedy gry Samochód z ekipą Cobb'a zaczął być ostrzeliwany i wypadł z mostu, w tym samym czasie powstała lawina jak dobrze pamiętam wiec ile zostało do końca filmu :> ?