Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650827
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

niewiem co w tym filmie jest takiego fajnego ani rzadne przeslanie ani dwuwymiarowa chistoria ani niczego nie óczy poprostu prosta opowiesc z efektani specialnymi za kture moge dac 5 inteligenci dadza 10 bo nie wiedzom czy bonk sie zatrzymal ale mnie to nie obhodzi

ocenił(a) film na 10
lubiczek15pl

To aż takie trudne sprawdzić, nawet w google, JAK SIĘ PISZE? żadne*, historia*, a... i tak dalej. Oceniłeś „Zmierzch” na 10 to rozumiem dlaczego tak nisko oceniasz ten film.

ocenił(a) film na 9
lubiczek15pl

"Chistoria", hahahahahaha...

ocenił(a) film na 10
lubiczek15pl

Wiesz, do trollowania także jest potrzebne trochę inteligencji.

ocenił(a) film na 10
lubiczek15pl

Słaby troll, ale jak widać idiotów na tym forum jest aż tylu, że 2 Ci się nawinęło...

ocenił(a) film na 6
lubiczek15pl

Trollowanie może z niskiej półki, ale po części bym się zgodził z lubiczykiem. Nie mam pojęcia skąd się biorą takie zachwyty nad tym filmem. Sam pomysł jest ciekawy, ale niestety został zbrukany zbyt komercyjnym podejściem do tematu. Wiadomo duży budżet musi się zwrócić. Te wszystkie strzelaniny, które niczemu nie służą i których spokojnie mogłoby nie być. Początek był fascynujący, a potem film tracił w moich oczach, przez konwencjonalne rozwiązania, na siłę utrzymywanie się w tzw "kinie środka". By z czasem zmienić się w zwykłe kino akcji, jakich wiele. Pod koniec w ogóle przestało mnie to wszystko interesować. Szkoda!

ocenił(a) film na 10
crimson80

Cóż, nie wszyscy będą zachwyceni wszystkim. Ja kompletnie nie wiedziałem, że na FW film jest na 22 pozycji a na IMDB jeszcze wyżej ale odebrałem go jako Wielkie Kino, dzieło skończone, przy którym nie majstrowałbym chyba nic. Crimson80, dałeś swoje 6 i to jest przynajmniej uczciwe z Twojego punktu widzenia.

lubiczek15pl

tez dalem 1. Pijemy colę?

lubiczek15pl

Trollowanie internetowe wyszło z mody jakieś 5-6 lat temu więc wypier!