Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650827
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

top 100?

ocenił(a) film na 9

na imdb ten film z notą 9,3 znajduje się na 3 miejscu w top 250 przy 83 tys. głosów ciekawe jak będzie w PL;]

ocenił(a) film na 10
rafaal85

obstawiam ze niedlugo bedzie kolo prestizu ;)

ocenił(a) film na 7
Vangelis7

Nowy Batman początkowo też miał bardzo wysoką pozycję, a jaki film był każdy wie.

zulombo

Myślę że będzie na początku bardzo wysoko ale jego pozycja będzie z czasem spadać. Zatrzyma się w okolicach 30-40 miejsca.

ocenił(a) film na 10
kenexgro

No to obstawiajmy ja uważam że 3,4 miejsce więcej raczej nie spadnie ;)

abrakadabror

Określenie "z czasem" dotyczy kilku lat ;)

ocenił(a) film na 10
zulombo

Zajebisty, o to Ci chodziło?

ocenił(a) film na 10
zulombo

zulombo - nowy batman to słabiak? nie mam pytań.

ocenił(a) film na 10
Vangelis7

Już ma ocenę 9.2 :]

danio344

Biorąc pod uwagę ile ma już głosów i jak powoli spada jego ocena, film nie powinien wylecieć z drugiej dziesiątki listy IMDb (czyli bardzo dobre miejsce). Stawiam, że ocena "Incepcji" ostatecznie nie spadnie poniżej 8.7.

Co do "Mrocznego rycerza", to miał on na starcie znacznie wyższą średnią niż "Incepcja" (przez dobry tydzień 9.7, a po 3 dniach znalazł się na 1 miejscu przed "Ojcem chrzestnym"). Aktualnie przy 450 tyś. głosów 8.9 i powróci na 10 miejsce gdy tylko "Incepcja" i "Toy Story 3" nabiorą głosów przy czym spadną, więc pierwsza dziesiątka będzie utrzymana. I jak dla mnie bardzo słusznie, bo najnowsza część Batmana jest świetnym filmem i o wile bardziej wolę aby to on był na tej liście najlepszym obrazem dekady, niż "Powrót Króla"!

ocenił(a) film na 9
Juby_

hmm,biorąc pod uwagę co było z avatarem...był w top 10 i spadł do top 40,a incepcja zapowiada sie lepiej wiec mysle ze za jakis miesioac ten film bedzie na okolo 30 pozycji.chodzi mi tu o filmweb ofc.