PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=774799}

Ingrid wyrusza na zachód

Ingrid Goes West
2017
6,1 6,1 tys. ocen
6,1 10 1 6084
5,6 25 krytyków
Ingrid wyrusza na zachód
powrót do forum filmu Ingrid wyrusza na zachód

Film o idiotkach uzależnionych od telefonów i instagrama, od samego oglądania głowa boli.

ocenił(a) film na 8
MAFA

Sorry, ale jak ktos daje marne 6 takiemu klasykowi jak Friday, to o dobrej komedii nie nic nie wie.

ocenił(a) film na 1
master_of_vinyl_donuts

I mówi to osoba która oceniła ten gniot Don Jon na 8, widocznie masz poczucie humoru na poziomie gimnazjum.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
master_of_vinyl_donuts

Jak ja uwielbiam tego typu konwersacje z debilami którzy się wykłócają o to bo ktoś inny ma zupełnie odmienny gust filmowy. Niestety jest mi Ciebie żal z tego faktu że musisz żyć na tym świecie ze świadomością bycia kompletnym idiotą. Skoro tobie podoba się jakiś film to nie znaczy że wszystkim ma się podobać kretynie. O gustach się nie dyskutuje. Właśnie dlatego istnieją tego typu portale typu filmweb które służą do oceniania filmów. Jesteś żałosny.

ocenił(a) film na 1
master_of_vinyl_donuts

Napisz jeszcze raz swoją wypowiedź bo jest tyle literówek że nie mogę doczytać o co Ci chodzi dzieciaku.

użytkownik usunięty
master_of_vinyl_donuts

A ty skończyłeś z taka ortografią? wątpie. Bo nauczyciele, tez zapewne imbecyle, i nie "łapali" twoich,przeciez mieszczących sie w normach debilizmu postępującego, literówek, ćwierć-mózgu. O ile jeszcze jakies komórki, nie wypalone dopalaczami cie się ostały

ocenił(a) film na 7
MAFA

Może ci się to podobać lub nie ale takie idiotki cię otaczają, jest wśród nich twoja kuzynka, siostra, koleżanka ze szkoły. Do takich idiotek też walisz sobie na Tinderze, także ;)