PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375629}
8,0 426 tys. ocen
8,0 10 1 425958
6,7 97 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

10/10

ocenił(a) film na 10

Film pełen wypas. Prawie 3 godziny seansu a chce się jeszcze i jeszcze :)
Film sci-fi ale nie w stylu gwiezdnych wojen czy armagedonu.
I ta muza, eh... szkoda że w kinie nie oglądałem :-/
Fajnie zrobili roboty.
Na początku jak je zobaczyłem ...omg ale klocki z pudełka zapałek.
Później się okazała, że są baardzo funkcjonalne.

ocenił(a) film na 9
alcapon

mając na uwadze ze to tylko film i nic więcej, trzeba przyznać ze genialny, wciągający do ostatniej minuty, genialna ścieżka, rozbudowana fabuła nie tylko o wątki dotyczące podboju kosmosu ale jak dla mnie przede wszystkim opowiadające o ludzkiej naturze, jeden zrobi wszystko by przetrwać, a drugi by przetrwać mogli inni, pomijając niektóre nielogiczne i absurdalne teorie film osobiście oceniam bardzo wysoko, często będę do niego wracał

alcapon

Hm, jeśli nie oglądałeś w kinie to gdzie? Nie ma jeszcze tego na BR, więc zostaje tylko... pirackie nagranie z kamerki. To chyba najgorszy sposób potraktowania tego filmu. No offence.

ocenił(a) film na 10
ROKKYU

No weź..badziewia z kamerek nigdy nie oglądam
Wersja DVDScr na kinie domowym
Jako że oglądam niestety na zwykłym kineskopie to właściwie różnicy nie widać w dobrym dvdscr a BR.
W mojej wersji audio było jak najbardziej oki...brakowało co prawda 5.1 ale i tak daje czadu.

ocenił(a) film na 10
alcapon

A co to jest ta wersja DVDScr? Bo też widziałem już takie, ale ja cierpliwie czekam na DVD i BL. Jednak mimo wszystko szkoda że nie byłeś w kinie, bo to na prawdę kompletnie inne doświadczenie niż oglądać w domu nawet najlepszą wersję.

ocenił(a) film na 10
AlexGolian

DVD-SCREENER (DVDscr)
Podobnie jak Screener, ale pierwotnym nośnikiem jest płyta DVD. Najczęściej wersja szerokoekranowa, tyle że bez dodatków jakie znajdują się na DVD, przeznaczonym do oficjalnej sprzedaży. Tutaj zwykle bezpośrednio na obrazie, pojawia się informacja o wersji oglądanej kopii (która to informacja normalnie znajduje się na czarnym pasku u dołu ekranu), może to utrudniać oglądanie filmu. Jeżeli osoba rippująca zna się na ripowaniu, wersja DVD-SCREENER powinna być świetnej jakości.

Na mojej wersji chyba kilka razy pojawił się napis
Property of coś tam coś tam

ocenił(a) film na 10
alcapon

A można wiedzieć gdzie dorwałeś taką dobrą wersję? :P Byłem na filmie dwa razy, a żeby obejrzeć trzeci musze czekać aż do końca marca, słabo.

ocenił(a) film na 10
AlexGolian

ekazekforum.pl
ale nic to nie da.
Aby się zarejestrować potrzebujesz zaproszenie od innego użytkownika.
Ja niestety już swoje zapr wydałem.
Na necie poszukaj pewnie jest na innych forach też

ROKKYU

Podpisuję się wszystkimi rękami i nogami. Tak genialny film trzeba obejrzeć tylko w kinie albo poczekać na wersję BD. Byłem w kinie 3 razy. Mam 35 lat a ten film oglądałem z otwartą "japą" jak 6-latek.

ocenił(a) film na 10
kfiatulla

Trzeba ale wyszło jak wyszło ...niestety :(
Poczekam jak wyjdzie dwójka heheh