8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 435033
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

Gdy Nolan został OSTATECZNIE reżyserem czy możemy się spodziewać dla muzyki Hansa ?

Dany kompozytor jest również fantastyczny ale jednak Hansa nikt nie przebiję :)

nea_filmweb

Rzeczywiście szkoda, że to nie Zimmer. Może coś się jeszcze zmieni, bo myślę, że Zimmer bardziej by się nadawał do tych klimatów SF ;)

ocenił(a) film na 4
PanPiotr

Na bank się zmieni. Jak wiadomo Williams to "pupilek" Spielberg'a, więc najprawdopodobniej po wycofaniu się z projektu Steven'a on sam też zrezygnuje. Poza tym nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy jakiegokolwiek filmu Nolana bez muzyki Zimmera.

ocenił(a) film na 7
nea_filmweb

Muzyka z Incepcji to absolutne mistrzostwo świata, więc mam nadzieje że Nolan znowu Zimmera zwerbuje

ocenił(a) film na 10
modzel94

Jezu ... możliwe bo przecież tak samo z Man of stell < tam też Nolan niby producent ale wstawił odrazu Hansa na właściwe miejsce , to miejmy nadzieję że jako Reżyser wstawi hansa ;) boże to już całkiem bym nie umiał się doczekać , CAŁA śmietanka Wszystko co piękne w JEDNYM mmmmmmmmmmmmmmm

nea_filmweb

Ja bym chciał, żeby wstawił kogoś nowego.

ocenił(a) film na 5
hr_dooku

Popieram! Mnie się Zimmer już u Nolana strasznie przejadł. Dobry reżyser powinien poszerzać horyzonty.

zombie001

Powinien wg mnie wziąć kogoś pokroju Jespera Kyda lub jego samego.

użytkownik usunięty
nea_filmweb

Kij z nim, brakuje Davida Julyana.

ocenił(a) film na 10

A tam.. ;d w incepcji się spisał ;d w nowym batmanie również lecz nie było już tych ciarek ;d