8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 435033
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar
DziurawaMarysia

I żeby mu sypnęło parę Oscarów.

hr_dooku

też ale bardziej mi zależy na tym żeby to był śwetny film.

DziurawaMarysia

I żeby Nolan przedstawił świeższą wizję od poprzedniego TDKR.

DziurawaMarysia

Zależy mi też na tym, aby cała akcja nie rozgrywała się w kosmosie, ale żebyśmy mieli szansę zobaczyć jakieś futurystyczne miasta.

hr_dooku

Trochę steampunku też by nie zaszkodziło.

hr_dooku

Sorry, cyberpunku, steampunk tu trochę nieteges.

ocenił(a) film na 10
DziurawaMarysia

Obawiam się, że przed Nolanem trudne zadanie. Ludzi ciężko jest zadowolić co widać chociażby po TDKR i Incepcji, gdzie oskarżano go o niewykorzystanie potencjału tych produkcji. Powinien skupić się na skromniejszej widowni i stworzyć niszowy film jak chociażby Memento.

Back to School

Wg mnie zarówno Incepcja ,jak i TDKR były rewelacyjne. :)

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

TDKR już rewelacyjny nie był. Aczkolwiek nie ujmuje to nic Nolanowi, który w tym momencie jest najlepszym reżyserem i scenarzystą (wespół z bratem) na świecie. Gdyby Interstellar dorównał Incepcji, Mrocznemu Rycerzowi i Prestiżowi, byłoby kapitalnie. Ten film, jeśli będzie "twardą ósemką", na stałe zagwarantuje Nolanowi miejsce w annałach kinematografii. Following, Memento, Insomnia, Batman Begins, Prestige, Dark Knight, Incepcion, Dark Knight Rises. Kto może pochwalić się taką serią?

ocenił(a) film na 3
DziurawaMarysia

Taa, to będzie arcygenialne arcydzieło, na miarę arcygenialnej 'Incepcji', tegoż samego kongenialnego reżysera. 11/10

Grifter

Po drodze jeszcze wychodzą filmy częściowo Nolana,za które też będzie częściowo zapamiętany :
"Człowiek Ze Stali " - Film Snydera ,ale Nolan jest producentem i pomagał przy scenariuszu.
"Transcendence" - Film Wally'ego Pfistera,ale sam reżyser mówił że ponieważ nie ma on doświadczenia,duży wkład w film ma Nolan.

Dla mnie Nolan nie miał słabego filmu,same bardzo dobre (Prestiż,Doodlebug,Bezsenność),rewelacyjne (Memento) i wybitne (Trylogia Mroczny Rycerz- CAŁA, Incepcja)

Czekam na Man of Steel,Transcendence no i oczywiście Interstellar :)