Kochani szykuje się kolejne ARCYDZIEŁO ! i czuję że będzie na poziomie INCEPCJI lub lepsze , czuję że znowu zakończenie da dużo do myślenia / by nie powiedzieć że znowu nie do ustalenia ! i to co w tym najbardziej kochamy.
Czekałem już grubo 5msc na kolejny film Nolana , były głoski że będzie to 007 ale tym nie byłem zachwycony - Najlepiej wychodzą panu Nolanowi filmy Myślące jak Prestiż / Incepcja , Memento - także ta informacja że będzie reżyserował owy film po prostu jest .... "Marzenie się spełniło"
No i jeszcze scenariusz od jego brachola...nie mogę się doczekać! Filmy Nolana są zajebiste, ale to Jonathan i jego scenariusze mają to coś co przykuwa do ekranu.
no nareszcie jest na co czekać... czuję, że to będzie kolejny hit ;) oby nie w 3D...
Nie mów hop. Testy Incepcji w 3D nawet przypadły do gustu Nolanowi, a teraz dodatkowo produkowany przez niego Man of Steel wychodzi również w formacie 3D. Być może, więc Nolan skusi się na 3D
Jestem tego samego zdania. Z pewnością możemy spodziewać się oszałamiającego widowiska i niespodziewanego zakończenia. Pozostaje nam tylko czekać ;)
"kolejny film NOLANA" - chyba raczej kolejny film braci Nolan - bo jakby nie patrzeć to ich jest dwóch i to ich dwójka razem tworzy dobre filmy. Jak widzę większość zapomina, że wkład Jonathana przy tworzeniu filmu też jest niezwykle duży.
Zgadzam się z przedmówcą, o Jonathanie mało się mówi w mediach, a to tak naprawdę drugi człon umysłu Wielkiego Nolana. Czekam z niecierpliwością, liczę na wspaniałą obsadę, jak w dotychczasowych wszystkich nolanowskich filmach ;)
A właściwie to może i trójka, bo w "Incepcji" i "Mroczny Rycerz powstaje" wystapiła ich kuzynka Miranda Nolan.
Rozumiem, że przyrównałeś właśnie wkład dwóch braci: Christophera-reżysera oraz scenarzysty i Jonathana - scenarzysty, którzy pracowali ze sobą przy większości filmów do ich kuzynki, która wystąpiła w zaledwie dwóch filmach i to jeszcze gdzieś tam w 20-planowych rolach. Ahaa...
dobra, masz racje... po prostu uwazam, ze moze byc kolejna rodzinna produkcja... zreszta producentka filmow Nolana jest jego zona, wiec moze nawet i czworka
Oby nie był zbyt podobny do Incepcji. Ale super że w końcu mamy jakąś wiadomość i kolejnym filmie
Z wszystkich filmów Nolana, których oglądałem, Prestiż był najnudniejszy. Liczę, że będzie coś w stylu TDKR, którego nie dane mi było oglądać w kinie ze względu na mój wiek.
Ja najbardziej nie lubię zamulającej Bezsenności. Prestiż mi się naprawdę podobał, a jego ostatnie 3 filmy zapierają dech.
Niesamowicie cieszę się, że jest wiadomość o kolejnej produkcji Nolana. Również czekałam na nią od premiery TDKR. Mam nadzieję, że Nolan postawi na swoją stałą, dobrą obsadę aktorską, czyli np: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine, J. Gordon-Levitt. No i oczywiście muzyka Hansa Zimmera. Wtedy byłabym naprawdę przeszczęśliwa.
Musi zagrać Michael Caine i Gordon-Levitt. A prócz nich, jakaś gwiazda w stylu Toma, DiCaprio albo Jackmana.