...żeby iść na to do kina. Trailery są totalnie nieporywające, mdłe i zwyczajnie nudne. Jeśli zwiastun mnie nie zainteresował wątpię aby zrobił to sam film. Dowiedzione empirycznie. :D Z trailerami jest tak, że jeśli nie ma w nich nic ciekawego to na 100% w filmie nie będzie inaczej.
Obawiam się, że mnóstwo ludzi wierutnie się rozczaruje. Oczekiwania spore a wyjdzie zwyczajny przeciętniak jakich teraz jest na pęczki.
Jak pierwszy raz usłyszałem o tym filmie jeszcze w czasach gdy miał go kręcić Spielberg zainteresowała mnie fabuła. Oczekuję solidnego kina science-fiction. Teraz patrzę na zwiastuny i widzę jakieś rodzinne pierdoły i zapchajdziury w postaci nic nie znaczących scen. Z czym do ludzi?!
btw drażni mnie Matthew McConaughey i Michael Caine. Nie mogę na nich patrzeć.
Czuję w kościach jakie to będzie rzadkie...
Co z tego, że Nolan?
Trailery są tak słabe, że szkoda mi kasy na bilet i raczej poczekam na wersję z torrentów.
Słabe ??? chyba widzieliśmy inne zwiastuny.
Nie zdradzają całego filmu, bardzo mało zdradzają, więc są dobre.
>Słabe ???
Nawet bardzo.
>chyba widzieliśmy inne zwiastuny.
No ja widziałem te co są na tym portalu.
>Nie zdradzają całego filmu,
Żaden trailer nie zdradzi całego filmu. Jeszcze nikt takowego nie zrobił. :D
>bardzo mało zdradzają, więc są dobre.
Ale niczym nie zaciekawiają więc są bardzo słabe. :)
a te od Interstellar ch.ja treściwego pokazują. :)))
Może tak być, że film będzie lepszy od trailera i faktycznie odkryje przed nami swoje asy w rękawie ale znając życie szczerze wątpię w taki scenariusz i raczej nie zaryzykuje wycieczki do kina. :)))
Idz do kina, od Nolana sie nie zawiedziesz.
Poza tym to jego Pierwsze SajFaj ! Wiec nie moze nas zawiesc/zawiesc siebie
>Idz do kina, od Nolana sie nie zawiedziesz.
Na jego ostatnim filmie się zawiodłem.
>Poza tym to jego Pierwsze SajFaj ! Wiec nie moze nas zawiesc/zawiesc siebie
Gratuluje logiki. :D
Musi to na Rusi. haha
To, że łapie się za nowy gatunek nie gwarantuje sukcesu. :))
O czym ty piszesz człowieku?
Przeczytaj co napisałeś. :D
>>>Od niego zawsze gwarantuje sukces<<<
Weź mi to przetłumacz i napisz po polsku. haha
sully konkretnie pier**** od rzeczy, ale ty też nie masz za dużo racji. To że trailer cię nie porwał to jeszcze o niczym nie świadczy, tym bardziej że z tego co widzę ten film to nie jest typowy akcyjniak. Jeżeli film będzie się skupiał na fabule, to wiadomo że w trailerze nie pokażą ci wybuchów i bomby atomowej.
Tu nie chodzi czy mam rację czy nie. To moje odczucia po obejrzeniu 3 trailerów!
W takim razie nie sugeruj się odczuciami bo film może być zupełnie czymś innym. To co teraz robisz to takie przysłowiowe ocenianie książki po okładce (no dobra, raczej po pierwszym rozdziale), albo ocenianie gry po ograniu dema
To ściągaj, nie kupuj biletów i przestań pier$%^ z łaski swojej.
Nolan robi jedne z lepszych filmów np. Incepcja która długo była moim faworytem, a gdy widzę że może być coś jeszcze lepszego to nie widzę innej opcji jak obejrzenie tego filmu w IMAX'ie.
>To ściągaj, nie kupuj biletów i przestań pier$%^ z łaski swojej.
Ale ja wyrażam swoje przeczucia. Nie podoba ci się to płyń stąd.
>Incepcja która długo była moim faworytem
Jakie to ma znaczenie, że była twoim faworytem? :D
>gdy widzę że może być coś jeszcze lepszego to nie widzę innej opcji jak obejrzenie tego filmu w IMAX'ie.
Ja tego tak nie widzę.
Po pierwsze - naruszenie praw autorskich to nie to samo co naruszenie praw własności.
Po drugie - polskie prawo zezwala na download treści już wcześniej rozpowszechnionych. Nielegalny jest upload.
Krótko mówiąc kolejny święcie oburzony post z rodzaju "nie znam się, to się wypowiem".
Jasne. To są moje odczucia a nie prawda objawiona przyjęta jako dogmat.
Dziwne, że Spielberg zrezygnował z tego projektu.
Jeśli o mnie chodzi to trailery będąc niezwykle efektownymi potrafią potem nastawić zbyt dobrze, a film jako całość jest znacznie poniżej oczekiwań. Tak było u mnie z "Prometeuszem" - najlepsze było w trailerze a poza nim w filmie spore nudy przedzielone scenkami z trailera :P
Ano. W dzisiejszych czasach zazwyczaj tak jest, że trailer zawiera najlepsze smaczki filmu. Jeśli iść tym tokiem rozumowania to Interstellar będzie tragiczny. :D
A może na odwrót i skoro nie porywa to najlepsze zobaczymy w filmie. Tak myślę a przynajmniej mam nadzieję :) Sądzę że sceny będą rozbudowane i poszczególne sekwencje długie więc po krótkich teaserach/trailerach ciężko coś pokazać aby zainteresować...
No ja bym powiedział, że skoro trailer zawiera najlepsze kawałki i nawet trailer jest cienki, to już pozamiatane. Bo - tak na logikę - skoro z kiczu wyciągają najlepsze momenty i robią dobry trailer, to niby mieliby specjalnie robić zły trailer do dobrego filmu? Coś mi się tu jednak nie rymuje. :)
To raczej nie będzie efektowny film - ważne, żeby nie był przy tym nudny :) No i jestem ciekaw efektowności tylko co do jednej sceny - tej z czarną dziurą, jakoś musi być to pokazane w miarę ładnie :P
To bzdurne odczucia, bo się niepotrzebnie rozpisujesz i marnujesz ważne bity we wszechświecie.
Nie są bzdurne. To, że ty to tak widzisz nie znaczy, że tak jest. :D
>bo się niepotrzebnie rozpisujesz i marnujesz ważne bity we wszechświecie.
? hehe
Boże, ale jęczysz. Idź do kina i zobacz film jak Cię interesuje, jak nie to nie zaśmiecaj forum tymi bzdurami i pierdołami.
Nie jęcze. Wyrażam swoją opinię o nadchodzącym filmie. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. :)
Mi szkoda oczu na czytanie tego.
Nie chcesz, nie idź, nie wyżalaj się. Sprawa załatwiona. Racjonalna decyzja. Koniec. Kropka.
Nie ma się nad czym zastanawiać. Chociaż nie za bardzo wiem jakich odpowiedzi oczekiwałeś po tym temacie.
>Mi szkoda oczu na czytanie tego.
To nie czytaj i zmień pokój. hehe
>nie wyżalaj się
Nie wyżalam się tylko dziele się opinią. :D
>Chociaż nie za bardzo wiem jakich odpowiedzi oczekiwałeś po tym temacie.
Szukam ludzi podobnie myślących.
Chcesz się z nimi pojednać? A potem co robić? Hejtować? Zakładać alterkonta i stawiać 1?
>Chcesz się z nimi pojednać?
Chcę wirtualnie poklepać się z nimi po ramieniu.
>A potem co robić? Hejtować?
Nie. Zjechać sobie na krzyż na ręcznym. :)
>Zakładać alterkonta i stawiać 1?
Nie bawię się w takie rzeczy.