8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 434997
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

1. Interstellar to film trudny. Niemniej jednak genialny.
2. Niskie zdecydowanie świadczą o niezrozumieniu filmu.
3. Są w pewnym sensie zasłużone, ponieważ mógłby być to kolejny tandetny blockbuster dla tępej młodzieży który porywałby miliony. A jednak to trudny film nie dla każdego - a przy tym genialny w porównaniu z blockbusterami dla młodzieży, które zrozumie każdy Janusz.
4. Jak jesteś za głupi na ten film to przestań go oglądać i krytykować, bo to wygląda jakbyś próbować obalać Teorię Względności przy wiedzy z gimnazjum.
5. Jeśli choć trochę masz oleju w głowie to możesz zadać pytania mi - człowiekowi który zrozumiał Interstellar przy pierwszym podejściu, bo dysponował odpowiednią wiedzą długo przed obejrzeniem filmu.
6. Wiem wiem, już jeden człowiek obiecywał odpowiedzi na wszystkie pytania, ale zauważyłem , że i on wszystkiego tam nie rozumiał. Toteż trzeba wziąć to we własne ręce.
7. Wszystkie pytania dotyczące filmu oczywiście, nie jestem bogiem.

ocenił(a) film na 7
Skowron87

1.Interstellar to nie film trudny ,ani też genialny.
2.Niskie nie świadczą o niezrozumieniu film.
3.Tak są zasłużone...
4.Oglądałem,a krytykować może każdy.
5.W głowie mam mózg ,i Tobie nie potrzebuję zadawać żadnych pytań.
6. Obiecywał,tylko po co,jak to gówniarz,zakładając ten temat stwierdzam ,że daleko nie odbiegasz od niego.
7.Ależ jesteś :).

8.Przestań,bo się wygłupiasz.Pozdrowienia.

ocenił(a) film na 9
PLFallenAngel

Mnie to wyglada ( ten temat) na trolling

ocenił(a) film na 10
Aretus

To nie jest pytanie. Dwa komentarze, żaden nie wskazuje na czytanie ze zrozumieniem. Aż tak z wami źle?

ocenił(a) film na 10
PLFallenAngel

Apelowałem o to by każdy kto filmu nie rozumie przestał się wypowiadać i eksponować swoją mentalną impotencję. Przykre to jest, gdy poziom jest aż tak niski, że nawet tak prostych zdań się nie rozumie, a nie tylko filmu. Nie mam do takich ludzi szacunku. Natomiast szanuje tak wielu ludzi, którzy nie rozumieją filmu a i tak oceniają wysoko, bo intuicyjnie czują, wartość tego dzieła. Analogicznie do poszanowania Teorii Względności - nie rozumieją trudnej fizyki, ale rozumieją wartość.

ocenił(a) film na 9
Skowron87

"Apelowałem o to by każdy kto filmu nie rozumie przestał się wypowiadać i eksponować swoją mentalną impotencję"

"Natomiast szanuje tak wielu ludzi, którzy nie rozumieją filmu a i tak oceniają wysoko,"

Pisales to na trzezwo?

ocenił(a) film na 7
Aretus

:)