8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 434975
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

Ciezko zrozumiec cokolwiek gdy film nudzi i nuży. Troche za duzo tego pseudonaukowego pitolenia. Filmu nie oceniam jako calosci, bo ciezko mi to ocenic, a wiec ocenie przez pryzmat efektow specjalnych za ktorych dostal oscara. Chyba nie bylo zadnej ciekawej konkurencji jezeli ten film dostal oscara. Gwiezdne Wojny z 1977 roku mialy lepsze widoczki. Zwlaszcza irytowala ta kamera z zewnatrz statku, ktora nic tak naprawde nie pokazywala oprocz statku...

ocenił(a) film na 9
Lelouch Lamperouge

ja widzialem w tej specyficznej pracy kamery nawiazanie do odyseii kosmicznej kubrika, film jest specyficzny i nie kazdemu moze sie podobac mnie osobiscie wgniotl w fotel. swietna muzyka, tematyka i mathew:)

ocenił(a) film na 10
Lelouch Lamperouge

Kolego przed obejrzeniem filmu: 1-Czytamy opis. 2-Oglądamy zwiastun (jeżeli jest) i w ten sposób wiemy mniej więcej czego się spodziewać.
Ty po prostu preferujesz inny typ Science Fiction. Efekty, wybuchy co 5 min. lasery, bajery itp.

ocenił(a) film na 9
damianzg89

I jeszcze widoczki

użytkownik usunięty
Lelouch Lamperouge

Po forach przewalają się sterty analiz i tłumaczeń. Zawsze możesz je sobie poczytać i obejrzeć jeszcze raz.