8,0 435 tys. ocen
8,0 10 1 434997
6,5 78 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

Przymierzałem się do tego filmu dość długo i... skusiłem się. Dawno nie widziałem tak new age'owskiego filmu. Myślałem, że "Lucy" będzie długo numerem jeden, ale to przebiło wszystko. Ratowanie cywilizacji poprzez in vitro, maszyny na równi z człowiekiem, człowiek jako wszechmogący bóg układający świat w 5 wymiarach itd., itd. Moim subiektywnym zdaniem gniot numer jeden, ale jest to tylko moje zdanie.

tosterson

Nie znasz się

ocenił(a) film na 10
tosterson

Jak ten film Ci się nie podobał to najlepiej pozostań przy Klanie i M jak miłość, bo nie wiesz o czym piszesz, albo nie lubisz sf!

użytkownik usunięty
lucky_3

Klan, M jak Miłość, serio? ;)

ocenił(a) film na 2
lucky_3

Na pewno nie takiego sf. Klan i M jak miłość? Widzę ładnie ponosi wyobraźnia to chyba od palenia zielska przy takich filmach. Pozdrawiam

lucky_3

Najlepiej napisać, że ktoś się nie zna, żeby został przy oglądaniu M jak miłość. Jakie to powierzchowne.
Ten film do mnie kompletnie nie trafił, oglądałam go 2 razy. Może kiedyś jak "dorosnę" mądrość tego filmu olśni mnie.

ocenił(a) film na 3
tosterson

Miałam nieprzyjemność oglądać go dwa razy. Byłam na Sylwestra u rodziny mojego chłopaka, gdzie zażyczyli sobie to oglądać (bo leciało w tv). Stypa. Już za pierwszym razem musiałam oglądać ten film na raty, bo nie dałam rady obejrzeć całości na raz. Za drugim razem oglądało się go jeszcze gorzej. :/
Pseudonaukowy bełkot, słaby scenariusz, przerysowane postacie, patos, przez większość filmu dzieje się niewiele. Po wysokich ocenach i pozytywnych opiniach moich znajomych spodziewałam się czegoś więcej.
Wybaczcie, musiałam się wyżalić. :(