Strasznie mnie irytował w niektórych scenach aktor grający Iana. Moim zdaniem ten aktor wgl nie
pasuje do swojej roli. Jak wy go odebraliście. Jestem bardzo ciekawa waszych opini. Co wam się
w nim podobało, co nie ?
Mam takie samo zdanie jak ty. Mi się nie podobało w nim to , że został źle wybrany i jakoś tak nie wczuł się w swoją rolę. Diane w roli Łowczyni rewelacyjna!!!
Tak, zgadzam się. Rola łowczyni została idealnie dopasowana. Tylko nasza łowczyni, powinna być ubrana na czarno :D
No wiem ale mi za bardzo to nie przeszkadzało. Ale jeśli chodzi o wszystko inne, a szczególnie grę aktorską to super. Ale książka oczywiście 1000 razy lepsza od filmu. A co sądzisz o powstaniu 2 części intruza?
Jeśli chodzi o film, to czekam na niego również, ale oczywiście nie mogę się doczekać kolejnej części książki. Od razu ją przeczytam :)
Ja Intruza pochłonęłam w 1 dzień. Mam nadzieje, że pani Meyer wymyśli coś ciekawego w 2 części.
Jake nie pasował do roli Iana, ale i tak to świetny aktor. Zrobił co mógł, ale reżyser nie dał mu zbyt wielkiego pola do popisu.
Może i z wyglądu nie pasował, ale dobrze go zagrał. Chociaż akurat nie jestem w tej kwestii obiektywna, bo gdyby Jake w tym nie grał to bym tego filmu w ogóle nie obejrzała.