gdyby nie strony, gdzie takie gnioty można obejrzeć, to bym nie wiedział, że takie gnioty jeszcze robią, niestety kino upada totalnie, a tym którym wyżarło mózg i zagłosowali na powyżej 5 współczuję z całego serca.
gniotem jest "Jumper", który leciał wczoraj na Polsacie jako mega hit. Iron Man 2 jest filmem zaje....tym, jak na film o superbohaterze, scenariusz jest świetny i film nie obraża inteligencji widza 10/10.
Czy Ci się podoba czy nie to jest kino rozrywkowe, świetne efekty specjalne, dobra gra aktorów, i dobre wrażenie po wyjściu z kina... 8 jak dla mnie. Jak chcesz zasmakować w Jagnięcinie z borówkami z białym winem to nie idziesz do McDonalda, jak idziesz na film akcji bazującym na komiksie nie spodziewaj się wybitnej głębi i przesłania o ponadczasowym przesłaniu.
Bez komentarza (wingtsun)... Ścieszka dźwiękowa to 50% kwintesencji całego filmu. Reszta to luźne podejście do tematyki (bo takie powinno być). Mimo że to kwestia gustu to będę bronił tego filmu 8/10
nie dziwię się, że koledze wingtsun film się nie podobał. Wystarczy spojrzeć na oceny tego myśliciela i zobaczyć, że każdy film gdzie pojawia się co najmniej 1,5 wybuchu i 5 sekund komputerowych efektów specjalnych ocenia na 1/10. Moja rada dla Ciebie - cenię i szanuję Twój gust filmowy ale jak wiesz, że takie filmy to nie jest to co lubisz po prostu TEGO NIE OGLĄDAJ!
100% racji. Sam się do teraz zastanawiam jakim cudem obejrzałem to do końca. Przecież ten film jest tak głupi, że aż wymusza na oglądającym zastanowienie się czy dalej ma mózg na właściwym miejscu, bo przez 2h seansu może zaniknąć. I bynajmniej nie mówię tu o kombinezonie iron Mana, bo to jest jedynie fikcja literacka, ale o spójności fabuły Facet ni stąd ni z owąd kradnie swojemu kumplowi najgroźniejszą broń świata i doszczętnie demoluje jego własny dom, dlatego, że ten zrobił imprezę na której za dużo wypił? Na kolanie bym lepszy scenariusz napisał. To jest kpina z oglądających.
Ty chyba generalnie nie lubisz filmów. Prawie wszystkie filmy po-oceniałeś na 1 ;/
Koleś ogląda filmy chociaż ich nie cierpi,ja nie wiem po co tak marnowac sobie życie..co do Iron Mana to pierwsza była lepsza i widzę że w trzeciej dostaniemy powielanie tematu :( nic nowego.
Taaakie kino rozrywkowe i nic więcej :) Ja się na filmie nie nudziłem. No i Scarlett Johansson jako Czarna Wdowa...
Bez przesady, ten film nie był wcale taki zły. Gorszy od jedynki, ale na jako takim poziomie. http://recenzje-jess.blog.onet.pl/Iron-Man-2,2,ID417918446,DA2010-12-04,n
Ty to tak jakbyś się uparł, żeby oglądać filmy, o których z góry wiesz, że Ci się nie spodobają. Nie dziwię się, że załamujesz ręce nad kondycją współczesnego kina, skoro wybierasz z reguły mało ambitne intelektualnie filmy. Jednak wiele z nich potrafi zapewnić dużo rozrywki, gdy nie oczekuje się objawienia podczas seansu.